Villages Nature Paris


Waar Center Parcs en Disney samen komen!

Een unieke samenwerking tussen Disneyland® Paris en Center Parcs maakt Villages natuur tot de ideale mix van een Center parcs beleving vlak bij Disneyland® paris. Op slechts 15 minuten rijden van het park vind je een modern complex waar het voelt alsof je in een dorpsoase leeft langs het grote meer of in de bosrijke omgeving van het resort. Een verblijf in Villages Nature Paris is ideaal voor gezinnen die een duurzaam verblijf zoeken in een natuurrijke omgeving.


In Villages Nature Paris vind je 2- en 3 kamer appartementen. Afhankelijk van de grote van de appartementen bieden ze plaats aan 4 of 6 personen (max 3 of 5 volwassenen). Alle appartementen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken inclusief vaatwasser, een badkamer met bad, terras of balkon, televisie en bedlinnen. Villages Nature Paris beschikt ook over VIP appartementen, deze zijn groter en hebben extra faciliteiten waaronder 2 badkamers.

In Villages Nature Paris heb je verschillende eet en drink opties. Standaard is bij een verblijf in Villages Nature Paris geen eten en drinken inbegrepen. Het is bij een verblijf in Villages Nature Paris ook niet mogelijk om een maaltijdpakket te boeken. Ieder restaurant bezoek moet afzonderlijk betaald worden.

Restaurant PUR etc: Proef hier hoogwaardige streekgerechte en verse sappen met uitzicht op het meer.

Restaurant Cepages: Ontdek de smaken van de regio terwijl je geniet van een goed glas wijn.

Restaurant Les Délices de la Ferme: Hier ervaar je een gevarieerd menu met verse seizoensgebonden en regionale producten.

Miam Miam Burger: Geniet hier van heerlijke zelfgemaakte hamburgers met uitzicht op de Aqualagon.

Vapiano: Proef Mediterraanse gerechten met een Italiaans accent. Je bestelt hier je eten rechtstreeks bij de kok en krijgt een buzzer mee.

.

Als je in Villages Nature Paris slaapt heb je recht op Extra Magic Time waarmee je voor alle andere gasten al het park in mag. Ideaal om meteen in je favoriete attractie te gaan of om met een Disney figuur op de foto te gaan. Daarnaast vind je in Villages Nature Paris een prachtig waterpark met glijbanen en een golfslagbad, een Boerderij, een Promenade, Het betoverende bos, een bowlingbaan, een spa en Bijzondere tuinen die je zintuigen prikkelen.Villages Nature Paris in beeld gebrachtAndere Disney® hotels & resortsKom in contact met Bucketlist Travel