Costa Cruises


'La dolce vita' aan boord van deze Italiaanse rederij.

Costa Cruises is in de ogen van Bucketlist Travel uitermate geschikt als eerste cruise. Met name vanwege Hat laagdrempelige en betaalbare karakter van deze rederij. Maar niet alleen first time cruisers kunnen hun hart ophalen bij Costa Cruises. Aan boord van Costa Cruises begint het ware genieten op het moment dat je aan boord stapt. De schepen van Costa Cruises met de bekende gele schoorsteen brengen je langs diverse afwisselende havens wereldwijd. Costa Cruises biedt hutten in iedere categorie, van een comfortabele binnenhut tot luxe Samsara suites met exclusieve toegang tot de wellness faciliteiten aan boord.

Schepen met Italiaanse pracht en praal

De schepen van Costa Cruises zijn voorzien van de meest uiteenlopende faciliteiten, van (binnen)zwembaden, winkels, kinderclubs, een casino en een theater op alle schepen tot een ijssalon, bioscoop en complete waterparken op de nieuwste schepen. Op Culinair gebied heeft Costa Cruises ook heel veel te bieden. Ieder schip is voorzien van diverse eet mogelijkheden en heeft altijd zowel een buffet als a-la-carte restaurant in de prijs inbegrepen. Afhankelijk van het schip waarmee je vaart zijn er diverse specialiteiten restaurants aan boord van Pizzeria tot een kookstudio en van Teppan Yaki tot Mediterraanse specialiteiten.

Bucketlist bestemmingen overal ter wereld

Costa Cruises vaart met haar schepen overal ter wereld maar is met name gespecialiseerd in Middellandse zee cruises en cruises naar Noord Europa. Wat dacht je van diverse routes richting Noorwegen en IJsland vanuit IJmuiden of een week cruise langs de Griekse Eilanden en Italiaanse steden? In de winterperiode is het ook mogelijk om te cruisen in de pracht en praal van de Emiraten vanuit Dubai, een exotische Caribbean cruise of zelfs een tocht over de oceanen van Europa naar andere continenten.

Maak de juiste keuze samen met Bucketlist Travel

Rick van Bucketlist Travel heeft erg veel ervaring met het aanbieden van Costa Cruises en al 5 van de 14 schepen van binnen bekeken. Samen komen we dus gegarandeerd tot een perfecte Costa Cruise vakantie die aan al jouw wensen voldoet! Bucketlist Travel helpt je bij het maken van diverse keuzes zoals vervoer, type hut, drankenpakketten en natuurlijk de vele excursies die beschikbaar zijn op de bestemmingen.


Costa Cruises Bevindingen van Bucketlist Travel
Sterrenniveau Oudere schepen: 3,5 sterren - Nieuwe schepen: 4 sterren
Verzorging Volpension, dus inclusief ontbijt, lunch, diner en verschillende extra maaltijdopties
Drankenpakketten Er zijn verschillende drankenpakketten beschikbaar bij Costa Cruises, de prijzen van een all-inclusive pakket starten op ongeveer €30 per dag. Daarnaast heeft Costa Cruises soms acties waarbij het drankenpakket inclusief is
Restaurants Ieder Costa cruises schip heeft zowel A-la-Carte als buffetrestaurants die zijn inbegrepen in de prijs, daarnaast zijn er specialiteitenrestaurants te bezoeken tegen een extra betaling
Fooien Niet inbegrepen: De bijkomende kosten c.a.€10 per persoon per nacht. Voor kinderen van 6-17 is dit c.a. €5 en kinderen t/m 5 jaar betalen geen fooien.
Taal aan boord Aan boord van Costa Cruises worden diverse talen gesproken. De omroepberichten, menukaarten en dagprogramma's zijn altijd in het Engels beschikbaar
Kindvriendelijk Ja, Costa Cruises is een zeer kindvriendelijke rederij en hanteert zeer scherpe kinderprijzen
Aantal schepen 9 schepen in de vaart
Vaargebieden Zomer Noord-Europa (ook vanuit Nederland) en Middellandse zee
Vaargebieden winter Middellandse Zee, Caribbean, Emiraten, het Verre Oosten, Trans-Atlantisch & Wereldcruise


 Costa Cruises in beeld gebracht

Vergelijkbare rederijen


Kom in contact met Bucketlist Travel