Carnival Cruise Line


Kies voor plezier

Carnival Cruise Line heeft als motto ‘Choose Fun’ en dat zie je terug op de schepen. Cruisen met Carnival Cruise Line is een waar feestje on zorgt voor onvergetelijk familieplezier. De dagen aan boord van Carnival Cruise Line vliegen voorbij door de perfecte combinatie tussen entertainment aan boord en prachtige bestemmingen.

Aan boord is het altijd feest

Het is vrijwel onmogelijk om jezelf te vervelen aan boord van de Carnival Cruise Line schepen. Alle schepen zijn stuk voor stuk uitgerust met de meest uiteenlopende activiteiten. Van theaters tot zwembaden en op de nieuwste schepen wordt er zelfs ruimte gemaakt voor complete waterparken en de allereerste rollercoaster op zee. Als je dol bent op lekker eten dan ben je bij Carnival Cruise Line ook aan het juiste adres. De veelzijdigheid in de buffet en a-la-carte restaurants zorgt ervoor dat je altijd iets lekkers op je bord hebt liggen en voldaan het restaurant weer verlaat. Een waar feestje dus!

Bucketlist bestemmingen overal ter wereld

Carnival Cruise Line is de specialist voor cruises vanuit Noord-Amerika. Het overgrote deel van de 28 schepen is het gehele jaar in dit gebied te vinden. Ideaal dus als je een cruise wil maken in de Caribbean, naar de Bahama’s, Bermuda of Alaska. In het zomerseizoen is er ook regelmatig een schip te vinden in Europa en ook Hawaii wordt niet overgeslagen.

Maak de juiste keuze samen met Bucketlist Travel

Rick van Bucketlist Travel heeft erg veel ervaring met het aanbieden van Carnival Cruise Line. Samen komen we dus gegarandeerd tot een perfecte Carnival Cruise Line vakantie die aan al jouw wensen voldoet! Bucketlist Travel helpt je bij het maken van diverse keuzes zoals vervoer, type hut, drankenpakketten en natuurlijk de vele excursies die beschikbaar zijn op de bestemmingen.


Carnival Cruise Line Bevindingen van Bucketlist Travel
Sterrenniveau Oudere schepen: 4 sterren - Nieuwe schepen: 4,5 sterren
Verzorging Volpension, dus inclusief ontbijt, lunch, diner en verschillende extra maaltijdopties
Restaurants Ieder Carnival Cruise Line schip heeft zowel A-la-Carte en buffetrestaurants inbegrepen in de prijs, daarnaast zijn er specialiteitenrestaurants te bezoeken tegen een extra betaling
Drankenpakketten Er zijn verschillende drankenpakketten beschikbaar bij Carnival Cruise Line, de prijzen van een all-inclusive pakket starten op ongeveer $52 per dag. 
Fooien Niet inbegrepen: De bijkomende kosten c.a. $14,50 per persoon per nacht. 
Taal aan boord De gesproken taal aan boord is Engels
Kindvriendelijk Ja, Carnival Cruise Line is een zeer kindvriendelijke rederij. 
Aantal schepen 24 schepen in de vaart 1 schepen op komst dat al wel te boeken is
Vaargebieden Zomer Noord-Europa, Middellandse zee, Alaska, Amerikaanse Oostkust + Canada, Caribbean, Bahamas en Bermuda
Vaargebieden winter Caribbean, Bahamas, Bermuda, Panamakanaal en Hawaii


Carnival Cruise Line in beeld gebracht

Vergelijkbare rederijen


Kom in contact met Bucketlist Travel