Bereid je bezoek voor!


Haal het maximale uit de Disney magie!

Een bezoek aan Walt Disney World in Florida maak je niet ieder jaar dus het is goed om te weten hoe je het maximale uit je bezoek kunt halen. Om te voorkomen dat je geen belangrijke dingen mist zijn hieronder al een aantal onderwerpen beschreven die goed zijn om te weten voordat je een Disney vakantie boekt of voordat je naar Walt Disney World in Florida gaat. Bucketlist Travel heeft veel kennis van Walt Disney World in Florida en helpt je graag tijdens het boeken van je reis om een zo’n optimaal mogelijk Disney World verblijf te ervaren. Neem contact op met Rick en laat jouw Disney dromen werkelijkheid worden.


Vervoer

Walt Disney World ligt in Orlando Florida en is daarom vanuit Nederland alleen maar bereikbaar door de lucht (Er zijn theoretische opties om per schip te gaan maar mocht je hier meer over willen weten klik dan hier ). Bucketlist Travel helpt je bij het regelen van de beste vliegtickets en de meest comfortabele huurauto.


Vanuit Amsterdam, Dusseldorf en Brussel zijn er diverse mogelijkheden om naar Florida af te reizen. Een directe vlucht naar Orlando geeft het meeste comfort maar helaas is die niet altijd voor handen. Met een korte overstap zijn de mogelijkheden vaak ruimer en de prijzen voordeliger. Mocht er geen goede beschikbaarheid zijn richting Orlando International dan kun je ervoor kiezen om uit te wijken naar andere luchthavens zoals Tampa en Miami, vanaf hier rijd je met een huurauto in 1,5-4 uur naar Walt Disney World.

Bij aankomst op Orlando International Airport kun je gebruik maken van Disney’s Magical Express welke je rechtstreeks naar je hotel brengt, deze service is inbegrepen in je hotelprijs. Tijdens je verblijf in een Disney Resort heb je geen eigen vervoer nodig zolang je op Disney terrein blijft. Disney verzorgt diverse vervoeropties vanuit de hotels zoals een bus service, kabelbaan, monorail en bootvervoer. Kijk per hotel wat de geboden services zijn.

Liever het gemak van een eigen auto tijdens een gedeelte van- of je hele verblijf. Kies dan voor het comfort van een huurauto. Je kunt je huurauto direct op het vliegveld ophalen of bij diverse locaties in Walt Disney World. Het parkeren van je huurauto bij de Disney hotels is niet inbegrepen in de prijs en de kosten zijn afhankelijk per hotel. Als je betaald hebt voor resort parkeren dan kun je met dat ticket ook parkeren bij de parken zonder meerprijs. Dit geeft je dus optimale flexibiliteit om je voort te bewegen binnen Walt Disney World.


Eten en Drinken

Tijdens je verblijf in Walt Disney World is eten en drinken natuurlijk een belangrijk onderdeel. Gelukkig wordt deze behoefte ruimschoots beantwoord in Walt Disney World. De parken en hotels hebben tal van mogelijkheden om een kleine of uitgebreide maaltijd te nuttigen. Het is toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen in de parken, echter bieden de meeste resorts (met uitzondering van Disney Vacation Club kamers) geen faciliteiten om een volledige maaltijd zelf te bereiden. Omdat veel van de Disney restaurants erg populair zijn is het maken van een reservering zeer noodzakelijk. Dit kan vanaf 180 dagen voorafgaand aan je aankomst dag voor het gehele verblijf. Bucketlist Travel heeft veel kennis en ervaring met de restaurants binnen Walt Disney World en helpt je graag met het maken van de juiste keuzes tijdens je verblijf!


Als je er zeker van bent dat je gedurende je hele verblijf meerdere maaltijden per dag binnen het Walt Disney World Resort gaat nuttigen dan kan het Disney Dining Plan een interessante optie zijn. Op dit moment zijn er 4 verschillende vormen van het Dining Plan welke enkel te boeken zijn in combinatie met een resortverblijf en Disney parktickets. Het Disney Dining Plan moet afgenomen worden voor je gehele verblijf. De verschillende vormen zijn:

Quick Service Dining Plan - 2x quick service.

Disney Dining Plan - 1x quick service & 1x tafelservice. 

Disney Dining Plan + - 2x quick- of tafel service naar keuze.

Deluxe Dining Plan - 3x quick- of tafel service naar keuze.

Daarnaast ontvang je per dag ook 2 snacks en een ongelimiteerde drankbeker in de resorts.

Over het gehele Disney Resort vind je talloze restaurants in allerlei soorten en maten. De restaurants bevinden zich in de parken, Disney Springs en de Resorts van Walt Disney World. Als gast kun je in al deze restaurants dineren (mits je een geldig entreebewijs hebt), dus ook in resorts waar je niet zelf verblijft.

Om je een idee te geven hoeveel restaurants er zijn.

420+ Eet & drink mogelijkheden

195+ Quick Service Restaurants

20+ Restaurants waar je met Disney figuren kunt dineren

20+ Buffet restaurants

40+ Tafel Service Restaurants

75+ Bars en lounges


Tickets

Het binnengaan van Walt Disney World is gratis evenals het shopping gedeelte in Disney Springs. De themaparken en waterparken vragen vanzelfsprekend wel een entreeprijs. De verschillende ticketopties zijn bij Bucketlist Travel direct bij te boeken en samen kijken we welke ticketsoort het beste bij je past.


Walt Disney World hanteert verschillende type tickets welke ook afzonderlijk geprijsd zijn. De dagprijs van de tickets is ook afhankelijk van het seizoen waarin je gaat. Bij het boeken van je Disneyworld verblijf zijn o.a. de volgende opties beschikbaar:

Basisticket: hiermee mag je op een geselecteerde dag 1 park binnen wat je vooraf geselecteerd hebt.

Parkhopper: Hiermee mag je alle 4 de parken bezoeken binnen het geselecteerde aantal dagen

Parkhopper+: Hiermee mag je naast de themaparken ook naar de waterparken of minigolf op een afzonderlijke dag. Je krijgt 1 extra ticket per dag voor het geselecteerde aantal dagen.

Naarmate je meer dagen koopt wordt de prijs per dag lager, zo betaal je bijvoorbeeld voor 1 dag €130 euro en voor 10 dagen 50€ per dag (prijzen zijn indicatief).

Naast reguliere entree tickets heeft Walt Disney World nog een aantal speciale evenementen waar je tickets voor kunt kopen, deze evenementen vinden op geselecteerde data plaats in de parken en zijn niet toegankelijk met een regulier ticket. Een aantal van deze speciale evenementen zijn:

Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party

Mickey’s Very Merry Christmas Party

Disney After Hours

Disney H2O Glow Nights

New Year’s Eve

Indien 1 van deze evenement in je verblijf valt kijkt Bucketlist Travel samen met je naar de mogelijkheden.Handige tips


Fastpass

Met Fastpass kun je een aantal attracties in de parken beleven zonder de gehele wachtrij te hoeven doorkruisen. In Walt Disney World is dit systeem al toegankelijk vanaf 30 dagen voor je aankomst en voor resortgasten zelfs 60 dagen vanaf de dag van aankomst. Sommige van de attracties in Walt Disney World zijn erg populair en vaak al 60 dagen vooraf volgeboekt zijn. Dit systeem maakt een bezoek aan Walt Disney World voor sommige mensen wat complex maar Bucketlist Travel helpt je graag bij het vastleggen van de beste fastpasses.


My Disney Experience

De app van Walt Disney World die niet kan ontbreken op je telefoon tijdens je verblijf. Je kunt in deze app plattegronden en wachttijden zien van de parken maar ook Fastpasses & restaurants resereveren. In de app staat ook je resort reservering en als je wil kun je met de app zelfs je hotelkamer openen! Deze app is dus de ultieme manier om je hele Disney vakantie tot in de puntjes te plannen.


Magic Bands

Deze alles in 1 armband krijg je bij het inchecken in je hotel. Standaard kun je kiezen uit een aantal kleuren en tegen een meerprijs kun je een magicband bestellen met Disney figuren erop. De Magic Band is alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf in Walt Disney World, je kunt er namelijk mee het park in, je hotelkamer openen, betalen, fastpasses mee inleveren en al je photopass foto’s verzamelen.


Disney Photopass

Maak jezelf geen zorgen over het maken van foto’s als je Memory Maker aanschaft tijdens je verblijf. Met dit pakket krijg je alle foto’s die gemaakt worden in de parken digitaal & direct beschikbaar om te delen. Er zijn in Walt Disney World meer dan 100 locaties waar een Disneyfoto graag mooie foto’s van je maakt terwijl jij een ontmoeting hebt met Disney figuren of gewoon voor het kasteel. Ook alle attractiefoto’s zijn inbegrepen in deze service.


Rider Switch

Bij diverse attracties in de parken kun je kiezen voor rider switch. Mocht een kind nog niet in een attractie mogen vanwege lengte of een gast een attractie niet durven dan kan de rest van het gezelschap toch de attractie doen. Na het aanmelden bij een medewerker voordat je de attractie ingaat kan groep 1 in de wachtrij aansluiten terwijl groep 2 buiten wacht. Als groep 1 de attractie heeft ervaren kan groep 2 instappen zonder opnieuw te hoeveel wachten.


Minigolf

Walt Disney World heeft ook 4 verschillende minigolfbanen welke verspreid liggen over 2 locaties. Fantasia Gardens and Faiways ligt in de buurt van Disney’s Boardwalk Resort en Wintersummerland ligt naast Disney’s Blizzard Beach. Een losse entree is te koop bij de kassa en bij sommige tickets is de minigolf inbegrepen.


Golfbanen

Tussen alle themaparken door even de behoefte om een golfronde te lopen dan is dat ook mogelijk in Walt Disney World op 1 van de 3 Golfcourses. De Magnolia en Oak Trail Course liggen bij Disney’s Polynesian Village Resort en de Lake Buena Vista Golf-Course bij Disney’s Saratoga Springs Resort. Het is mogelijk om vooralf een rondetijd of les te reserveren. Bij sommige Disneytickets is de greenfee inbegrepen in de prijs.


Cirque du Soleil

Speciaal voor Disney heeft Cirque dus Soleil een show ontwikkeld genaamd Drawn to Life. Deze splinternieuwe show laat je de wonderen van Disney animatie zien met het spektakel wat je gewend bent van Cirque du Soleil. Laat je verbeelding gaan en zie de Disney animaties tot leven komen in deze indrukwekkende show. Tickets zijn vooraf te reserveren of indien beschikbaar aan de kassa.


NBA Experience

Voor de echte basketbal liefhebbers is de NBA experience een indrukwekkende locatie. Combineer de magie van Disney met de spanning van de NBA. Zodra je door de spelerstunnel loopt hoor je de opgewonden fans in het stadion en begin je aan je carrière als speler van de NBA. Tijdens 13 verschillende oefeningen en spellen maak je al het moois mee wat de NBA zo bijzonder maakt. Tickets zijn vooraf te koop of bij de kassa, een reservering is niet noodzakelijk.


Splitsville luxury lanes

Bij Splitsville Luxury Lanes vind je veel meer dan alleen een bowlingbaan. De nostalgische atmosfeer van deze locatie biedt gasten de mogelijkheid tot verschillende ervaringen. Zo zijn er maar liefst 30 bowlingbanen beschikbaar en zijn er op de 2e etage ook diverse pooltafels te huur. Dit alles wordt gecomplementeerd met 5 verschillende bars en een compleet uitgerust restaurant waar ze heerlijke sushi, hamburgers en pizza serveren.


AMC Movies

Voor de filmliefhebbers is het bezoek aan de bioscoop in Disney een ware belevenis. Bekijk de nieuwste films in de meest geavanceerde bioscoopzalen van AMC. In het totaal heeft deze locatie 24 zalen en sommige zalen hebben zelfs een unieke service waarbij je van een volwaardige menukaart kunt bestellen tijdens een film. Zo kun je dineren en een bioscoopbezoek combineren. Tickets zijn vooraf of bij de kassa te koop.


Partnerhotels

In de omgeving rondom Walt Disney World Resort heb je veel verschillende accommodaties, ook hotels & resorts die niet officieel bij Disney horen. Een aantal van deze hotels mag zich een partnerhotel van Disney noemen. Dat betekent dat Disney de hotels kwalitatief goed genoeg vindt om mee samen te werken. Het gaat om verschillende hotels van die allemaal op maximaal 30 minuten rijden van Walt Disney World liggen en die een (gratis) bus shuttle aanbieden naar de parken. De partnerhotels zijn ideaal geschikt voor gasten die tegen een vaak iets gunstigere prijs in de nabije omgeving van Walt Disney World willen overnachten en niet op zoek zijn naar de magie van een Disney Resort.parken & overnachtenKom in contact met Bucketlist Travel