Star Clippers


Tall Ships die dromen waarmaken

Star Clippers is een combinatie tussen een zeilvakantie en een luxe cruise. Zeilen met Star Clippers is een moderne en romantische manier om de zeven zeeën te ontdekken. De exclusieve sfeer aan boord van de intieme schepen geeft je het gevoel dat je aan het varen bent op een privé jacht. Star Clippers kan om die reden dan ook echt niet ontbreken op je Bucketlist aangezien het een ervaring is om nooit te vergeten.

De wind staat in de zeilen

Aan boord van Star Clippers ervaar je het unieke zeil gevoel. Als de zeilen in de masten gehesen zijn en je met het schip door de golven snijdt heb je het gevoel dat je de wereld aankan. De zeilschepen van Star Clippers zijn voorzien van een zwembad, jacuzzi’s en een elegant ingericht a-la-carte restaurant. Aan boord heb je het ware vakantiegevoel terwijl de bemanning de zeilen hijst en het schip bestuurt. Een bijdrage leveren is niet verplicht maar het is wel mogelijk om te helpen met het hijsen van de zeilen.

Bucketlist bestemmingen overal ter wereld

Star Clippers komt op unieke plekken waar de meeste andere cruiseschepen niet kunnen komen. Jaarrond vaart het schip in Zuidoost-Azië tussen de prachtige eilanden van Indonesië en Thailand. Ook dichter bij huis kun je genieten van een zeilvakantie met Star Clippers. In de Middellandse zee wordt gedurende de zomerperiode gevaren tussen de prachtige Griekse Eilanden en in het winterseizoen zijn de schepen te vinden in de Caribbean waar ze vanaf St. Maarten of Barbados de zeilen hijsen en verschillende onbewoonde eilanden passeren.

Maak de juiste keuze samen met Bucketlist Travel

Rick van Bucketlist Travel heeft erg veel ervaring met het aanbieden van cruises. Samen komen we dus gegarandeerd tot een perfecte Star Clippers vakantie die aan al jouw wensen voldoet! Bucketlist Travel helpt je bij het maken van diverse keuzes zoals vervoer, hut en natuurlijk de vele excursies die beschikbaar zijn op de bestemmingen.


Star Clippers Bevindingen van Bucketlist Travel
Sterrenniveau Alle Schepen 4 sterren
Verzorging Volpension, dus inclusief ontbijt, lunch, diner en verschillende extra maaltijdopties. 
Restaurants Aan boord van Star Clippers heb je altijd een a-la-cartemaaltijd beschikbaar in de main dining room
Drankenpakketten Star Clippers heeft geen all inclusive drankenpakketten beschikbaar. 
Fooien Niet inbegrepen: De bijkomende kosten c.a. €8 per persoon per nacht. 
Taal aan boord De gesproken taal aan boord is Engels
Kindvriendelijk Star Clippers heet gasten van iedere leeftijd welkom 
Aantal schepen 3 schepen in de vaart
Vaargebieden Zomer Middellandse zee en Azië
Vaargebieden winter Panamakanaal, Caribbean, Azië en Trans-Atlantisch


Star Clippers in beeld gebracht

Vergelijkbare rederijen


Kom in contact met Bucketlist Travel