Soneva


Bewakers van bijzondere bestemmingen die al lang voor ons bestonden. De unieke visie van Soneva is geïnspireerd op de omvang, het mysterie en de betoverende schoonheid van de natuur. Bucketlist Travel heeft uit de verschillende resorts van Soneva een selectie gemaakt van 3 prachtige resorts. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf in 1 van deze resorts, neem dan contact op met Bucketlist Travel!


Soneva resorts


Soneva Kiri, Thailand

Midden op het ongerepte tropische eiland Koh Kood vind je dit prachtige resort met luxe villa’s. Iedere villa heeft een privé zwembad en een eigen terras met een waanzinnig uitzicht. In de restaurants worden diverse Thaise en internationale gerechten geserveerd en op het witte zandstrand kom je ogen tekort. Om op het eiland te komen kun je met een privévliegtuig landen op het vliegveld van het resort.

Soneva Fushi, Malediven

Verscholen op een dichtbebost eiland in het Baa-atol spreekt dit hotel tot de verbeelding. Dit bekroonde resort definieert de essentie van luxe op blote voeten. Het resort heeft 61 ruime villa’s aan het strand met 1 tot 9 slaapkamers. Een verblijf hier is een magische ervaring die begint vanaf het moment dat je in het privévliegtuig naar het eiland vliegt.

Soneva Jani, Malediven

Dit nieuwe en luxe resort is een prachtige verzameling van watervilla’s in een lagune met kristalhelder water en omgeven door ongerepte stranden en een weelderig tropisch eiland. Alle villa’s zijn prachtig ingericht met duurzame materialen en beschikken over een prive zwembad en de meeste villa’s hebben ook een eigen glijbaan.Soneva in beeld gebrachtAndere luxe hotelketensBlijf in contact met Bucketlist Travel