Disney's Newport Bay Club®****


Ontwaak in een landhuis met maritieme stijl!

Een verblijf in Disney’s Newport Bay Club voelt alsof je ontwaakt in een landhuis aan zee rond het begin van de 20eeeuw. Het thema van dit hotel richt zich met name op de maritieme beleving van een charmante badplaats aan de Amerikaanse Oostkust. Dit volledig gerenoveerde hotel ligt direct aan Lake Disney en op ongeveer 15 minuten lopen van het park (er is een gratis buspendel beschikbaar). Disney’s Newport Bay Club is voor Bucketlist Travel 1 van de favoriete Disneyland® Paris hotels.


Er zijn verschillende soorten kamers (tot maximaal 6 personen) in Disney’s Newport Bay Club. Van superior kamers tot Compass Club kamers en suites die je een vrij zicht geven op Lake Disney. Iedere kamer is gethematiseerd in een maritieme stijl en minimaal voorzien van:

- Een tweepersoonsbed

- Ruime badkamer

- Koffie- en thee faciliteiten

- Televisie

- Koelkast

- Gratis Wi-Fi

- Gratis parkeren

Bij een verblijf in de Compass Club is ook toegang tot de exclusieve lounge, valet parkeerservice, badjassen en Disney hotel fastpass inclusief (VIP fastpass voor suites)

In Disney’s Newport Bay Club heb je verschillende eet en drink opties. Standaard is bij een verblijf in Disney’s Newport Bay Club geen eten en drinken inbegrepen maar het is wel mogelijk om een maaltijdpakket te boeken of om per maaltijd de geldende prijs af te rekenen.

Cape Cod: Geniet van smaken uit de Oude en Nieuwe wereld tijdens een maaltijd in dit mediterrane buffetrestaurant. Proef vooral van de heerlijke visgerechten.

Yacht Club: Een verfijnd a-la-carte restaurant waar je gerechten geïnspireerd op New-England proeft met een Europees tintje.

Captain’s Quarters: Een klassieke bar met een maritiem thema waar je het gevoel hebt binnen te stappen in een club van regatta’s en wedstrijdjachten.

Als je in Disney’s Newport Bay Club slaapt heb je recht op Extra Magic Time waarmee je voor alle andere gasten al het park in mag. Ideaal om meteen in je favoriete attractie te gaan of om met een Disney figuur op de foto te gaan. Daarnaast vind je in Disney’s Newport Bay Club o.a. ook:

- Een verwarmd binnen- en buiten zwembad

- Sauna & stoombad

- Fitnessruimte

Ook kun je magische momenten beleven nog voordat je naar het park gaat tijdens een ontmoeting met Disney figuren, speciaal voor hotelgasten.Disney's Newport Bay Club® hotel in beeld gebrachtAndere Disney® hotels & resortsKom in contact met Bucketlist Travel