Norwegian Cruise Line


Een freestyle cruise die bij je past

Het is een genot om te cruisen met Norwegian Cruise Line. De waanzinnig ingerichte schepen bieden voor ieder wat wils en bij geen andere rederij ben je zo vrij om te gaan en staan waar je wilt als bij Norwegian Cruise Line. Aan boord vind je geen vaste dinerzittingen en gala-avonden maar het echte freestyle concept. Eten waar en wanneer je wilt, zonder vaste tijden of tafels. Een cruise met Norwegian Cruise Line moet aan je Bucketlist worden toegevoegdwant de beleving aan boord is fantastisch.

Schepen als een kunstwerk

Een cruiseschip van Norwegian Cruise Line herken je direct aan de prachtige schilderingen op de boeg. Ieder schip heeft zijn eigen unieke kunstwerk. Het entertainment niveau aan boord is van Broadway niveau en de vele activiteiten hebben genoeg te bieden voor een hele vakantie. Alle schepen van Norwegian Cruise Line hebben verschillende zwembaden en bubbelbaden aan boord en de nieuwste schepen van Norwegian Cruise line hebben zelfs een volwaardige kartbaan op het bovendek. Qua restaurants kom je bij Norwegian Cruise Line ook niets te kort. De kwaliteit van zowel het buffetrestaurant als de inbegrepen a-la-carte restaurants is fenomenaal. Daarnaast hebben de alle schepen ook fantastische specialiteitenrestaurants welke te boeken zijn voor een kleine toeslag.

Bucketlist bestemmingen overal ter wereld

Bij Norwegian Cruise Line denk je misschien aan cruises in Noorwegen. Dat klopt ook zeker, maar slechts een klein aantal van de schepen vaart in de zomerperiode naar Noorwegen (ook vanuit Nederland). Echter, Norwegian Cruise Line is inmiddels een globaal product met schitterende vaarroutes in o.a. de Middellandse zee, Australië & Nieuw Zeeland, Alaska en de Caribbean. Uniek voor Norwegian Cruise Line zijn de 2 privé bestemmingen in de Caribbean waar je enkel kunt komen met een cruise van Norwegian Cruise Line en daarnaast is Norwegian Cruise Line de enige rederij wereldwijd die het hele jaar Hawaii als cruisebestemming heeft… Aloha!!

Maak de juiste keuze samen met Bucketlist Travel

Rick van Bucketlist Travel heeft erg veel ervaring met het aanbieden van Norwegian Cruise Line. Zelf ben ik al 3 keer op cruise geweest met Norwegian Cruise Line. Samen komen we dus gegarandeerd tot een perfecte Norwegian Cruise Line vakantie die aan al jouw wensen voldoet! Bucketlist Travel helpt je bij het maken van diverse keuzes zoals vervoer, type hut, drankenpakketten en natuurlijk de vele excursies die beschikbaar zijn op de bestemmingen.


Norwegian Cruise Line Bevindingen van Bucketlist Travel
Sterrenniveau Oudere schepen: 4 sterren - Nieuwe schepen: 4,5 sterren
Verzorging Volpension, dus inclusief ontbijt, lunch, diner en verschillende extra maaltijdopties
Restaurants Ieder Norwegian Cruise Line schip heeft zowel A-la-Carte en buffetrestaurants inbegrepen in de prijs, daarnaast zijn er specialiteitenrestaurants te bezoeken tegen een extra betaling (ook te boeken in pakketvorm)
Drankenpakketten Norwegian Cruise Line heeft vaak de optie dat je een volledig drankenpakket (en nog een andere extra) kunt toevoegen voor €99,- (o.b.v. 1 week). Het reguliere drankenpakket aan boord kost $99 per dag
Fooien Niet inbegrepen: De bijkomende kosten c.a. $15 per persoon per nacht. 
Taal aan boord De gesproken taal aan boord is Engels
Kindvriendelijk Ja, Norwegian Cruise Line is een kindvriendelijke rederij (m.u.v. enkele schepen). Meestal betalen kinderen die bij ouders in de hut slapen alleen de havengelden. 
Aantal schepen 17 schepen in de vaart
Vaargebieden Zomer Noord-Europa (ook vanuit Nederland), Middellandse zee, Alaska & Amerikaanse Oostkust + Canada, Bermuda, Caribbean en Hawaii
Vaargebieden winter Caribbean, Azië, Australië en Nieuw Zeeland, Zuid Amerika, Panamakanaal, Hawaii en Trans Atlantisch


Royal Caribbean in beeld gebracht

Vergelijkbare rederijen


Kom in contact met Bucketlist Travel