• De Cruise Expert
  • De mooiste Orlando reizen
  • Droomreizen naar het Midden Oosten
  • Jarenlange ervaring
  • SGR & ANVR garantie

Gratis advies over jouw Bucketlist vakantie


Laat mij contact met jou opnemen

Laat hieronder je reiswens achter en je krijgt altijd binnen 48 uur een reactie.


Bucketlist Travel brengt altijd eerst een vrijblijvende offerte uit!

Op deze pagina vind je alle informatie over de boeking- en informatiemogelijkheden van Bucketlist Travel. Maar voordat ik hier meer over vertel wil ik jou allereerst oprecht bedanken dat je overweegt om een vakantie te boeken bij Bucketlist Travel. Als kleine ondernemer waardeer ik het enorm dat jij mij de kans wil geven om voor jouw belangrijkste momenten van het jaar een perfecte invulling te creëren! Belangrijk natuurlijk, hoe komen we met elkaar in contact :-)

Bucketlist Travel is misschien wel het meest flexibele reisbureau van Nederland als het gaat om het maken van een boeking. Je kunt bij mij een boeking maken via telefoon, sms, Whatsapp, e-mail, Facetime en Social Media maar daar blijft het niet bij. Het is ook mogelijk om in mijn kantoor aan huis een boeking te maken of natuurlijk in jouw vertrouwde omgeving, dan kom ik gewoon naar je toe!


Wie is Rick van Bucketlist Travel?

Bucketlist Travel is in 2020 opgericht door Rick Dekkers. Het is goed om mijzelf even aan jou voor te stellen!:

Ik ben woonachtig in het Brabantse Oss maar oorspronkelijk geboren in Geldrop. Ik ben een enorme troste vader van onze dochter Nycke (december 2018) en getrouwd met een geweldige vrouw, Tari. Als jong gezin is reizen onze passie en proberen wij zowel zelf als onze dochter zoveel mogelijk van de wereld te laten zien. Wij hebben het voorrecht om met haar al in 11 verschillende landen te zijn geweest en er staan nog heel veel meer landen op onze Bucketlist

Ik heb in maart 2020 besloten om mijn eigen bedrijf te starten. Al meerdere jaren heb ik het doel gehad om op mijn 30e verjaardag een bedrijf te starten en precies in de maand dat ik 30 werd (maart 2020) heb ik dan ook de stoute schoenen aangetrokken en besloten om vol te gaan voor Bucketlist Travel.

Voordat ik startte met Bucketlist Travel heb ik eerst de opleidingen Hotel Management en Leisure Management afgerond, waarbij ik stage heb gelopen in Walt Disney World in Florida. Na mijn studie heb ik 6 jaar heb ik gewerkt bij Kras en TUI Nederland als Product Manager voor de fiets- en wandelvakanties en de laatste 4 jaar als Product Manager van alle cruise vakanties. Het laatste jaar heb ik de rol van Product Manager Cruises uitgevoerd bij Stip Reizen, onderdeel van Corendon. 

Door mijn jarenlange ervaring bij de grootste reisbedrijven van Nederland en mijn kennis van het cruiseproduct wereldwijd heb ik te maken gehad met de meest diverse bestemmingen ter wereld, van Antarctica tot Noorwegen en van Australië tot Amerika.

Als zelfstandig ondernemer vind ik het een enorme eer dat jij overweegt om mij de kans te geven om samen te kijken naar een passende droomvakantie, waar ook ter wereld!


Belangrijke informatie


Bucketlist Travel, Veilig en Vertrouwd!

Nog even een korte reminder dat alle boekingen die via Bucketlist Travel gemaakt worden veilig en vertrouwd gemaakt worden. Bucketlist Travel werkt samen met ReisCreaties en brengt ook alle reizen onder de registraties van ReisCreaties onder. Ook alle betalingen gaan via ReisCreaties. Op deze manier kan ik mij volledig focussen op het belangrijkste onderdeel, namelijk ervoor zorgen dat jij een droomvakantie kunt boeken!

KVK nummer: 78255740 (Bucketlist Travel)

ANVR nummer: 5519 (ReisCreaties)

SGR nummer: 3745 (ReisCreaties)

Calamiteitenfonds: Alle boekingen gemaakt bij een Nederlandse touroperator vallen onder het calamiteitenfonds, hiervoor draag je per 9 personen €2,50 bij.


Waarom boek ik mijn vakantie bij Bucketlist Travel?

Rick van Bucketlist Travel heeft jarenlange ervaring met het inkopen en samenstellen van reizen bij de grootste reisorganisaties van Nederland. Als je een vakantie boekt via Bucketlist Travel kun je er dus vanuit gaan dat jij gegarandeerd het beste prijsaanbod van het moment krijgt. Daarnaast heb je bij Bucketlist Travel altijd persoonlijk contact met Rick waardoor jouw wensen zo optimaal mogelijk terug komen in de geboekte reis.

Bij Bucketlist Travel heb je geen last van wachttijden in een contact center en krijg je altijd 100% onafhankelijk reisadvies. Jij maakt de reis die het beste bij jouw wensen past en niet de reis die voor de reisorganisaties het meeste oplevert.

Niet geheel onbelangrijk: Alle boekingen die je maakt via Bucketlist Travel zijn volledig beschermt met ANVR en SGR garantie. Het maken van een boeking bij Bucketlist Travel is dan ook zonder risico!

Welke vakanties boek ik bij Bucketlist Travel?

Bucketlist Travel heeft een breed aanbod met vakantiemogelijkheden wereldwijd. Met recht kan er dus gezegd worden dat je bij Bucketlist Travel terecht kan voor ieder type vakantie. Of je nu een  droomreis hebt die al jarenlang hoog op jouw planning staat, een bepaalde bestemming hebt die je van jouw Bucketlist af wil strepen of simpelweg even er tussenuit wil, het kan bij Bucketlist Travel.

 

Dus wil jij een zorgeloos georganiseerde reis of vakantie boeken waar ook ter wereld, neem dan snel contact op met Bucketlist Travel en laten we samen jouw droomreis werkelijkheid worden!


Wanneer kan ik mijn vakantie boeken bij Bucketlist Travel?

Bij Bucketlist Travel kun je altijd en op ieder gewenst moment terecht.

Wel een periode nog geen bestemming: Bucketlist Travel gaat samen met jou op zoek naar een passende reis. Door de uitgebreide reiservaring van Bucketlist Travel komt hier vrijwel altijd een verrassend en passend voorstel uit.

Wel een bestemming nog geen periode: Bucketlist Travel gaat samen met jou op zoek naar de meest geschikte periode om deze bestemming te bezoeken volledig rekening houdend met jouw wensen en de lokale omstandigheden in de verschillende reisperiodes.

Zowel een bestemming als periode gevonden: Bucketlist Travel kan jou volledig ontzorgen in het maken van de boeking. Bucketlist Travel kijkt altijd eerst of jouw gevonden reis echt het meest voordelig voor jou is. Bucketlist Travel neemt het volledige contact met de reisorganisaties die betrokken zijn bij jouw reis over en jij hebt enkel contact met Bucketlist Travel, zonder wachttijden en zonder extra kosten!