Vanwege het Coronavirus zijn er afwijkende openingstijden in de Disney parken en zijn niet alle hotels beschikbaar. Het is voor Bucketlist Travel niet mogelijk om in deze snel veranderende tijden de website up to date te houden. Informeer daarom bij Bucketlist Travel naar de laatste informatie rondom jouw Disney boeking en bezoek.


Disneyland Resort Anaheim


Waar de magie ooit begon

Op een voormalige sinaasappelbomen fruitgaard in Anaheim (Californië) realiseerde Walt Disney in 1955 zijn ultieme droom. Toen hij op een dag in het Griffith Park in Los Angeles naar zijn dochters keek terwijl ze een rondje in de draaimolen maakte kwam hij op het idee om een plek te maken waar kinderen en volwassenen een hele dag vertier en plezier konden maken. Hij opende na jaren voorbereiding het eerste themapark van de inmiddels wereldberoemde Disneyparken. Disneyland Anaheim bestaat tegenwoordig uit 2 prachtige themaparken, een winkelgebied en 3 Disney hotels. Disneyland Anaheim is de ideale stop tijdens een rondreis langs de westkust van de Verenigde Staten, als onderdeel van een stedentrip naar Los Angeles of in combinatie met gokhoofdstad van de wereld, Las Vegas.

Laat Bucketlist Travel jouw bezoek aan Disneyland Resort Anaheim verzorgen en je bent er zeker van dat de magie al begint op het moment van boeken. Rick van Bucketlist Travel is een specialist op het gebied van Disney vakanties en heeft zelfs voor The Walt Disney Company gewerkt! Neem contact op met Rick en laat jouw Disney dromen werkelijkheid worden.

 


Parken en omgevingDisneyland Hotels
Andere Disney® droombestemmingenBlijf in contact met Bucketlist Travel