Windstar Cruises


Met de wind in de zeilen

Windstar Cruises beschikt over een combinatie van 3 prachte zeilschepen en 3 extreem luxe yachts. Tijdens een cruise met Windstar Cruises ervaar je een ongekende luxe op een schip dat uitsluitend voorzien is van comfortabele suites, een uitstekende service, culinaire hoogstandjes en een exclusieve sfeer.

Bucketlist bestemmingen overal ter wereld

De schepen van Windstar Cruises zijn overal ter wereld terug te vinden. Omdat de schepen van Windstar Cruises een kleinere omvang hebben kunnen de schepen aanleggen in de kleinere havens waardoor je nog dichter bij authentieke culturen en ongerepte natuur kunt komen. Tijdens een cruise met Windstar Cruises kun je de Caribbean ontdekken en het moois van Noord-Europa maar daar blijft het niet bij, Windstar Cruises vaart ook in Frans-Polynesië en andere prachtige bestemmingen wereldwijd.

Maak de juiste keuze samen met Bucketlist Travel

Rick van Bucketlist Travel heeft erg veel ervaring met het aanbieden van luxe cruises. Samen komen we dus gegarandeerd tot een perfecte Windstar Cruises vakantie die aan al jouw wensen voldoet! Bucketlist Travel helpt je bij het maken van alle keuzes zoals de beste suites, vervoer op maat, activiteiten ter plaatse en alle andere onderdelen die jij belangrijk vindt tijdens jouw droomvakantie!


Windstar Cruises Bevindingen van Bucketlist Travel
Sterrenniveau Alle schepen: 5 sterren
Verzorging Volpension, dus inclusief ontbijt, lunch, diner en verschillende extra maaltijdopties
Restaurants Alle schepen hebben  luxe eetgelegenheden welke inbegrepen zijn. Ook dineren in je suite is zonder toeslag mogelijk
Drankenpakketten Alle  non-alcoholische dranken zijn aan boord inbegrepen, een compleet all-inclusive pakket is beschikbaar voor $89 per dag, dit is ook inclusief WiFi en alle fooien.
Fooien Niet inbegrepen: De bijkomende kosten c.a. $13,50 per persoon per nacht. 
Taal aan boord De gesproken taal aan boord is Engels
Kindvriendelijk Windstar Cruises  heet gasten van alle leeftijden welkom maar is niet specifiek gericht op kinderen
Aantal schepen 6 schepen in de vaart
Vaargebieden Zomer Alaska, Azië, Noord-Europa, Caribbean, Canada, Middellandse Zee, Frans Polynesië en Trans-Atlantisch
Vaargebieden winter Azië, Australië & Nieuw-Zeeland, Caribbean, Middellandse Zee, Panama kanaal,  Frans Polynesië en Trans-Atlantisch


Windstar Cruises in beeld gebracht

Vergelijkbare rederijen


Kom in contact met Bucketlist Travel