Disney Cruise Line


Een magische beleving

Cruisen met Disney is een combinatie van magie, tropische droombestemmingen en kwaliteit van hoog niveau. Niet voor niets wordt Disney Cruise Line jaar na jaar gekozen als beste familie Cruise Line ter wereld!  Disney Cruise Line brengt je Disney beleving tot een compleet nieuw niveau. De betoverende dek feestjes laten je optimaal genieten van het Disney leven en tijdens de meeste cruises is er zelfs een vuurwerkshow op 1 van de avonden. Als je denkt dat Disney Cruise Line alleen voor gezinnen met kinderen is dan heb je het mis. Sommige gedeeltes van het schip zijn zelfs uitsluitend ingericht voor volwassenen! Dus of je nu als koppel, gezin of hele familie op Disney Cruise gaat, er is altijd voor iedereen genoeg te doen.

Ontmoet Mickey & Minnie op zee

Wat is er nu leuker dan tijdens het varen in de tropische Caribbean of Europa een ontmoeting te hebben met Mickey & Minnie. Aan boord van Disney Cruise Line is het allemaal mogelijk. Ieder schip heeft fantastische zwembaden en glijbanen. Zo is er voor de kleintjes een splash area, voor families een Goofy of Donald zwembad vol activiteiten en om tot rust te komen is er voor volwassenen een Quiet Cove Pool. Het entertainment niveau aan boord is het niveau wat je van Disney gewend bent. Geniet op de schepen van diverse musicals, zoals bijvoorbeeld Beauty & the Beast of Tangled. Ook de Pirate Party is een absoluut hoogtepunt tijdens een Disney Cruise. Het diner concept aan boord is uniek, naast een buffet restaurant is er dagelijks een tafel voor je gereserveerd in 1 van de 3 a-la-carte restaurants. Iedere dag wissel je van restaurant (met een uniek thema) maar je ober gaat gewoon met je mee! Zo weet hij precies wat jullie wensen zijn tijdens een maaltijd! Voor volwassenen zijn er ook specialiteitenrestaurants aan boord om te genieten. Dit kan ook als je met kinderen op Disney Cruise bent aangezien de fantastische kidsclub open is van ’s ochtends tot ’s avonds voor onbeperkt vermaak!

Bucketlist bestemmingen overal ter wereld

Disney Cruise Line vaart het gehele jaar door verschillende routes naar de Bahama’s en Caribbean. Een ideale mogelijkheid dus om je cruise te combineren met een verblijf in Walt Disney World. Wat de routes in de Caribbean echt onvergetelijk maakt zijn de stops op Cast Away Cay, het privé eiland van Disney in de Bahama’s. Naast de veelzijdige routes in de Caribbean vaart Disney Cruise line ook in de zomerperiode in Noord-Europa, de Middellandse Zee en Alaksa. Voldoende keuze dus voor een magische vakantie!

Maak de juiste keuze samen met Bucketlist Travel

Rick van Bucketlist Travel heeft erg veel ervaring met het aanbieden van Disney Cruise Line en is zelf aan boord geweest van de Disney Magic. Samen komen we dus gegarandeerd tot een perfecte Disney Cruise Line vakantie die aan al jouw wensen voldoet! Bucketlist Travel helpt je bij het maken van diverse keuzes zoals vervoer, type hut, drankenpakketten en natuurlijk de vele excursies die beschikbaar zijn op de bestemmingen.


Disney Cruise Line Bevindingen van Bucketlist Travel
Sterrenniveau Alle Schepen 4,5 sterren
Verzorging Volpension, dus inclusief ontbijt, lunch, diner en verschillende extra maaltijdopties. Daarnaast zijn de frisdrank machines in de restaurants ook inclusief.
Restaurants Ieder Disney Cruise Line heeft zowel A-la-Carte en buffetrestaurants inbegrepen in de prijs, daarnaast zijn er specialiteitenrestaurants te bezoeken tegen een extra betaling
Drankenpakketten Disney Cruise Line heeft geen all inclusive drankenpakketten beschikbaar. Het is wel mogelijk om een wijnpakket af te nemen
Fooien Niet inbegrepen: De bijkomende kosten c.a. $12 per persoon per nacht. 
Taal aan boord De gesproken taal aan boord is Engels
Kindvriendelijk Ja, Disney Cruise Line  is een zeer kindvriendelijke rederij. 
Aantal schepen 4 schepen in de vaart
Vaargebieden Zomer Noord-Europa, Middellandse zee, Alaska, Bahama's en Caribbean
Vaargebieden winter Caribbean & Trans-Atlantisch


Disney Cruise Line in beeld gebracht

Vergelijkbare rederijen


Kom in contact met Bucketlist Travel