Disneyland® hotel*****


Slapen met uitzicht op het kasteel!

Iedereen die ooit in Disneyland® Paris is geweest heeft dit hotel gezien, al is het maar omdat je er onderdoor loopt op het moment dat je het Disneyland® Park binnen stapt. Maar hoe bijzonder zou het zijn om in dit hotel te overnachten. Bij Bucketlist Travel kunnen we deze droom laten uitkomen. Geniet van de luxe van dit hotel op slechts enkele stappen verwijderd van de hoofdingang van het park. Het Disneyland® Hotel is geïnspireerd op de Victoriaanse stijl en het decor verwijst naar de tijd van de Victoriaanse spoorwegen.


Er zijn verschillende soorten kamers (tot maximaal 5 personen) in het Disneyland® hotel, van superior kamers met uitzicht op de tuinen van het hotel tot Castle Club Suites die je een vrij zicht geven op het kasteel van Doornroosje. Iedere kamer is minimaal voorzien van:

- Een tweepersoonsbed

- Ruime badkamer

- Koffie- en thee faciliteiten

- Televisie

- Badjassen

- Gratis Wi-Fi

- Valet parkeerservice.

Bij een verblijf in de Castle Club verblijf je op een eigen verdieping in het hotel en zijn ook inclusief ontbijt en 1 VIP FASTPASS per persoon per dag waarmee je onbeperkt in de fastpass rij mag aansluiten.

In het Disneyland® Hotel heb je verschillende eet en drink opties. Standaard is bij een verblijf in het Disneyland® Hotel geen eten en drinken inbegrepen maar het is wel mogelijk om een maaltijdpakket te boeken of om per maaltijd de geldende prijs af te rekenen.

Inventions: Een luxe buffetrestaurant met internationale keuken waar je tijdens je maaltijd kennis kunt maken met een groot scala aan Disney-figuren.

California Grill: Een ware gastronomische belevenis geïnspireerd op Californië in een Victoriaanse stijl. California Grill hanteert een a-la-carte menu.

Café Fantasia: Vernoemd naar de Disneyfilm Fantasia vind je in deze prachtige pianobar de lekkerste cocktails terwijl je wegdroomt bij de klanken van Disneymuziek op de piano.

Als je in het Disneyland® Hotel slaapt heb je recht op Extra Magic Time waarmee je voor alle andere gasten al het park in mag. Ideaal om meteen in je favoriete attractie te gaan of om met een Disney figuur op de foto te gaan. Daarnaast vind je in het Disneyland® Hotel o.a. ook:

- Een verwarmd binnen zwembad

- Fitnessruimte

- Minnie Club Playroom

- Sauna en stoombad.

Ook kun je magische momenten beleven nog voordat je naar het park gaat tijdens een ontmoeting met Disney figuren.Disneyland® hotel in beeld gebrachtAndere Disney® hotels & resortsKom in contact met Bucketlist Travel