De mooiste vaargebieden wereldwijd!


Het voordeel van een cruise is dat je de wereld kunt ontdekken zonder dat je daarvoor luxe hoeft in te leveren. Na het inchecken op het schip bezoek je iedere dag weer een nieuwe droombestemming om je reiservaringen te verrijken. De mogelijkheden met een cruiseschip zijn enorm en voor iedere reiswens is er een geschikt vaargebied. Van prijs vriendelijke vaargebieden dicht bij huis zoals de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden tot exclusieve bestemmingen zoals Galapagos en Antarctica.

 

Met een cruise ligt de wereld aan je voeten en waan je jezelf een moderne ontdekkingsreiziger. Is een cruise in 1 vaargebied niet genoeg, kies dan voor een repositie- of Trans-Atlantische cruise. Tijdens deze cruises kun je vaak meerdere bestemmingen in 1 vakantie plakken. Het absolute cruise hoogtepunt is een onafgebroken wereldcruise waarmee je zonder de grond/zee onder je vandaan te laten gaan de hele wereld rond gaat, dit op geen enkele andere manier en is een onvergetelijke ervaring.

 

Rick van Bucketlist Travel heeft ruime ervaring in het aanbieden van alle vaargebieden ter wereld en heeft al meer dan 25.000 mensen laten genieten van een cruise vakantie. Het fijne van een cruise boeken bij Bucketlist Travel is dat je er extra service en uitgebreide kennis bij krijgt zonder er extra voor te betalen. Heb jij cruise wensen in een specifiek gebied of ben je er nog niet helemaal uit, neem dan contact op met Rick en laat jouw cruise dromen werkelijkheid worden!

 
Blijf in contact met Bucketlist Travel