Rosewood


De verschillende hotels van Rosewood zijn een onderscheidende collectie van individuele, luxe hotels in een residentiele stijl. De hotels zijn geïnspireerd op de cultuur, geschiedenis en geografie van elke regio. De veelgeprezen aandacht voor detail en uitstekende service is beloond met talloze prijzen en onderscheidingen. Bucketlist Travel heeft uit de verschillende hotels van Rosewood een selectie gemaakt van 3 fenomenale stadshotels en 3 prachtige vakantieresorts. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf in 1 van deze hotels of in 1 van de andere hotels van Rosewood, neem dan contact op met Bucketlist Travel!


Rosewood stadhotels


Hotel De Crillion, A Rosewood Hotel, Parijs

Dit hotel is meer dan alleen een van ’s werelds meest majestueuze hotels; het is een historisch monument dat de elegantie en geest van Parijs uitstraalt. Het prachtige gebouw heeft een geweldig luxe uitstraling en ligt op een steenworp afstand van de Champs-Elysees en het Louvre. Het hotel beschikt over enkele fantastische restaurants en de kamers zijn sprookjesachtig.

Rosewood Hotel Giorgia Vancouver

Dit legendarische hotel werd geopend in 1927 en staat sindsdien bekend als het meest modieuze toevluchtsoord van de stad Vancouver. Het hotel is doordrenkt met een gevoel van grootsheid en elegantie en beschikt over 156 kamers die de historie en luxe perfect combineren. De charmante sfeer, opmerkelijke service en historische locatie maken dit hotel een perfecte keuze tijdens een verblijf in Vancouver.

Rosewood Castiglion Del Bosco, Toscane

Dit hotel ligt op 1 van de oudste en best bewaarde landgoederen van Toscane in het hart van Val d’Orcia. Het hotel heeft 23 suites, 11 luxe villa’s en 2 sublieme restaurants. Op het landgoed vind je ook het historische Brunello di Montalcino wijnhuis en een prachtige 18 holes golfbaan. Het prachtig gelegen zwembad geeft een waanzinnig uitzicht over de regio.


Rosewood vakantieresorts


Rosewood Phuket

Het Rosewood in Phuket biedt een onberispelijke en warme gastvrijheid om ervoor te zorgen dat iedere gast een onvergetelijk ervaring heeft tijdens het luxe verblijf. De prachtige villa’s van dit tropische paradijs bevinden zich op een steenworp afstand van een afgelegen strand. Het hotel ademt tijdloze elegantie gecombineerd met overvloedig natuurlijk licht en subtiele invloeden.

Rosewood Abu Dhabi

Gelegen op Al Maryah Island, in het hart van het financiële centrum van Abu Dhabi vind je dit hotel. Het luxe 5-sterren hotel brengt verfijning tot nieuwe hoogten en is geïnspireerd op de glinsterende Arabische golf. De ruime kamers hebben een prachtig uitzicht over de turquoise wateren en de voorzieningen en restaurants van wereldklasse maken je verblijf hier ongeëvenaard.

Rosewood Little Dix Bay Britse Maagdeneilanden

Dit Ecologische resorts is zijn tijd ver vooruit en heeft altijd de natuurrijke omgeving centraal gezet in het ontwerp. Het is 1 van de eerste Caribische resorts die je duurzame luxe laat ervaren. Het aan het strand gelegen resort straat een fantastische tropische pracht uit en laat iedere gast genieten van de mooiste momenten tijdens een exclusieve vakantie.Rosewood in beeld gebrachtAndere luxe hotelketensBlijf in contact met Bucketlist Travel