Het Verre Oosten


Van Aziatische Metropolen tot adembenemende natuur.

Een cruise in het verre oosten kent vele uitersten. Van metropolen zoals Shanghai, Singapore, Tokyo en Bangkok tot de prachtige natuurlijke rust van Halong Bay, Chiang Mai en de Phi Phi eilanden. Azië heeft toeristen al tijden betoverd en verbijsterd. De combinatie van traditionele architectuur en exotische landschappen maakt Azië een continent wat je zal overweldigen. Stap aan boord om de verboden stad in Beijing te bezoeken en voet te zetten op de Chinese muur. De mogelijkheden voor cruises in Azië zijn eindeloos en voor iedereen is er een geschikte cruise beschikbaar. In het Verre Oosten varen enkele van de populaire rederijen zoals TUI Cruises, AIDA Cruises, Holland America Line en Princess Cruises maar ook luxe rederijen zoals Regent Seven Seas, Silversea en Seabourn laten je proeven van de mystiek en magie van het Verre Oosten.

Cruises naar het Verre Oosten zijn vanwege het zonnige klimaat met name te boeken in de winterperiode van oktober t/m maart. In de zomerperiode varen veel van de schepen op andere plekken in de wereld.

Een cruise in het Verre Oosten kent veel verschillende routes en ook startplekken. Bekende startplekken zijn Tokyo, Shanghai, Hong Kong, Singapore en Bangkok. havens die uitermate goed bereikbaar zijn vanuit Amsterdam. Bucketlist Travel helpt je bij het maken van de beste keuze van vertrekhaven, vliegtickets, rederij en route!


Enkele hoogtepunten van het Verre Oosten


Japan Cruise

Een cruise in Japan brengt je naar bruisende steden met levendige energie en natuurlijke wonderen zoals vulkanen en nationale parken. Ontdek verschillende historische locaties te midden van kersenbloesembomen welke met name in het voorjaar zorgen voor prachtige plaatjes. Een cruise in Japan is natuurlijk niet compleet zonder een lokale sushi of ramen delicatesse en een glas sake.

Hong Kong Cruise

De wolkenkrabbers komen je bij aankomst in Hong Kong tegemoet. Deze ooit slaperige havenstad is uitgegroeid tot een gigantische handelshaven die bekend staat om haar rijke cultuur. Bezoek de top van de Peak Tower voor een prachtig uitzicht over Hong Kong en winkel op de Temple Street Night Market. Ook het dorpje Lai Chi Wo wat je omringd met banyanbomen en oude tempels is het bezoeken meer dan waard.

Singapore, Cruise

Singapore is een sprankelende wereldstad in Zuid-Oost Azië en betoverd je met haar architectonische schoonheid. Ondanks de hoeveelheid wolkenkrabbers vind je in Singapore ook meer dan voldoende groen zoals de Botanische tuinen van Singapore en ‘Gardens by de Bay’ een park aan het water wat eruitziet als een futuristische wereld. Maak een wandeling langs Marina bay en verken oude hotels en bars uit het koloniale tijdperk en vergeet niet om de kenmerkende cocktail van de stad te drinken, de Singapore Sling.


3 uitgelichte Verre Oosten Cruises

Het Verre Oosten in beeld gebracht

Vergelijkbare vaargebieden


Kom in contact met Bucketlist Travel