The Ritz-Carlton


Met meer dan 100 jaar geschiedenis en talloze bekroningen is het veilig om te zeggen dat The Ritz-Carlton een gouden standaard van gastvrijheid hanteert. Het motto van Ritz-Carlton is dan ook het inspireren tot de meest betekenisvolle reizen van het leven. Bucketlist Travel heeft uit de verschillende hotels van The Ritz-Carlton een selectie gemaakt van 3 fenomenale stadshotels en 3 prachtige vakantieresorts. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf in 1 van deze hotels of in 1 van de andere hotels van The Ritz-Carlton,, neem dan contact op met Bucketlist Travel!


The Ritz-Carlton stadhotels


The Ritz-Carlton Hong Kong

Dit luxe hotel stijgt maarliefst 118 verdiepingen boven de stad uit in het internationale handelscentrum van de stad. Ritz-Carlton Hong Kong staat garant voor rust en schoonheid en de plek met een prachtig uitzicht over Victoria Harbour vanaf de lounge op het dak. Het hotel heeft ook een restaurant met 2 Michelin sterren en een restaurant met 1 Michelin ster.

The Ritz-Carlton Hotel Arts Barcelona

Deze iconisch ontworpen toren biedt een ongelooflijke culinaire ervaring aan de sprankelende Middellandse Zee. Dit vijfsterren hotel heeft 44 verdiepingen en is een opvallend ontworpen toren met blauw glas en staal. Bovenop het hotel ligt een spa en 2 buitenzwembaden met uitzicht op zee. Culinair kom je ook niets te kort met een restaurant met 2 Michelin sterren in huis.

The Ritz-Carlton San Fransisco

In het centrum van San Fransisco, nabij Union Square ligt dit ultra luxe hotel. Vanuit de suites van dit hotel heb je een fenomenaal uitzicht over de stad en je hebt een stop van de beroemde cable-cars voor de deur. De tijdloze elegantie die dit hotel uitstraalt geeft je het gevoel van ultieme rust in het midden van deze bruisende stad.

 


The Ritz-Carlton vakantieresorts


The Ritz-Carlton Phulay Bay

Genesteld aan de rand van de Andamanse zee, in Phulay Bay, ligt dit strandresort wat een perfecte combinatie biedt tussen natuur, cultuur en luxe. Geniet van de exclusieve Wellness en ervaar een Thaise Culturele ervaring terwijl je van een diner geniet met uitzicht op de oceaan. Ook is het mogelijk om diverse culturele uitstapjes te maken vanuit dit resort.

The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah

Net ten noorden van Dubai ligt dit prachtige hotel. Maak hier contact met de natuur en cultuur te midden van de schoonheid van een beschermd gebied. Maak een tocht door de woestijn en kijk naar de sterrenhemel terwijl je verblijft in luxe villa’s geïnspireerd op de bedoeïenen architectuur met een adembenemend uitzicht.

The Ritz-Carlton Aruba

In dit luxe resort vormen vurige zonsondergangen en een kalm, turquoise zee het decor. Ontdek de natuurlijke schoonheid van Aruba terwijl je verblijft in een exclusief hotel met direct toegang tot een ongerept strand en waar je tot rust kunt komen in de uitgestrekte spa faciliteiten. Het casino in het hotel zorgt voor entertainment de gehele dag door.The Ritz-Carlton in beeld gebrachtAndere luxe hotelketensBlijf in contact met Bucketlist Travel