Galapagos Eilanden


Bekijk de wereld door de ogen van Charles Darwin!

Op de Galapagos eilanden kom je oog in oog te staan met natuur en wilde dieren zoals het 2 eeuwen geleden ook eruitzag toen Charles Darwin er voet aan land zetten. Bereid je voor om versteld te staan. Terwijl je over buitenaardse lavavelden wandelt, snorkelt in kristalhelder water of op een Zodiac-excursie vertrekt, zullen de dieren van de Galapagos eilanden je verbazen. Of het nu gaat om lava hagedissen op het land, mantaroggen onder water of stormvogels in de lucht, op de Galapagos Eilanden leer je een nieuw soort wereld kennen. Staat een Galapagos expeditie bij jou ook hoog op je bucketlist? Wacht dan niet langer en start met plannen om een bezoek te brengen aan dit bevroren continent. Rick van Bucketlist Travel heeft al meer dan 100 mensen op expeditiecruise laten vertrekken en staat klaar om ook jouw Galapagos expeditie uit te laten komen.

Waarom boek ik mijn Galapagos expeditie bij Bucketlist Travel?

Bij Bucketlist Travel krijg je voor hetzelfde geld een prachtige Galapagos expeditie inclusief uitgebreide service en begeleiding van boeking tot thuiskomst. Een Galapagos expeditie is een grote uitgave en voor veel mensen een langgekoesterde droom dus maak gebruik van de gratis service van Bucketlist Travel om er zeker van te zijn dat je cruise expeditie naar Galapagos onbezorgd wordt. Rick van Bucketlist Travel is een specialist op het gebied van Galapagos cruises en heeft ruime ervaring met het plannen van complexe cruise reizen.

Welke Galapagos expedities kan ik boeken bij Bucketlist Travel?

Het aantal mensen dat per jaar op de Galapagos eilanden mag komen is beperkt en ook mogen er maximaal 100 mensen tegelijk aan land. Cruises naar Galapagos hebben daarom maar plek voor maximaal 100 personen aan boord. Bij Bucketlist Travel zijn Galapagos expedities die uitgevoerd worden door Silversea & Celebrity Cruises te boeken.

Hoe boek ik mijn Galapagos expeditie met gratis Bucketlist Travel Service?

Het boeken van een Galapagos expeditie gaat vaak niet over 1 nacht ijs, het is belangrijk dat we samen kijken naar de meest passende expeditie reis. Rick van Bucketlist Travel maakt graag een afspraak om te starten met je Galapagos avontuur.

 


Enkele hoogtepunten van de Galapagos Eilanden


Tijdens een cruise in de Galapagos eilanden zijn de landingen op de ‘buitenaardse eilanden’ absolute hoogtepunten. Op de Galapagos Eilanden mogen maximaal 100 mensen tegelijkertijd voet aan land zetten op een specifieke langingslocatie om de natuur zo min mogelijk te belasten. Je mag op de eilanden ook niet op eigen gelegenheid rondlopen maar per 16 expeditieleden gaat er 1 lokale gids mee om je optimaal kennis te laten maken met deze prachtige eilanden. Alle landingen worden met rubberboten gedaan terwijl het schip voor anker ligt voor 1 van de eilanden.

Tijdens een expeditiecruise naar de Galapagos Eilanden maak je kennis met sommige van de meest unieke diersoorten op aarde. De meeste dieren op de Galapagos Eilanden wonen hier al miljoenen jaren en hebben zich kunnen ontwikkelen omdat er geen natuurlijke vijanden waren. Enkele van de unieke diersoorten die je hier kunt vinden zijn de Galapagos zeehond, de Galapagos Leguaan, Flamingo’s, Galapagos Pinguins, Darwin Finches en natuurlijk de Galapagos reuzeschildpad. Wist je dat er nog naar schatting 12 verschillende soorten van de Galapagos reuzenschildpad in leven zijn en dat ieder eiland zijn eigen soort heeft!

Een expeditie naar de Galapagos Eilanden is meer dan alleen het spotten van wilde dieren en het maken van landingen. Zowel aan boord als aan land zijn er verschillende activiteiten de je cruise verreiken. Aan boord zijn er lezingen en meet & greets met ervaringen Galapagos park gidsen die je alles over het gebied kunnen vertellen. Daarnaast zijn er afhankelijk per expeditie schip ook mogelijkheden om te snorkelen of kajakken in de wateren van Galapagos. Je hoeft hiervoor geen eigen materiaal mee te nemen, dit is beschikbaar aan boord.


2 uitgelichte Galapagos Eilanden cruises
Top 4 Galapagos expeditie cruise schepen


Galapagos cruises in beeld gebracht

Vergelijkbare vaargebieden


Kom in contact met Bucketlist Travel