Fairmont Hotels


Overal ter wereld vind je de luxueuze hotels van Fairmont. Ieder hotel streeft naar absolutie excellentie in het bieden van de unieke Fairmont ervaring. De elegante resorts en moderne stadshotels laten je stuk voor stuk genieten van een buitengewoon aangenaam verblijf. Bucketlist Travel heeft uit de verschillende hotels van Fairmont Hotels een selectie gemaakt van 3 fenomenale stadshotels en 3 prachtige vakantieresorts. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf in 1 van deze hotels of in 1 van de andere hotels van Fairmont Hotels, neem dan contact op met Bucketlist Travel!


Fairmont stadhotels


Fairmont Barcelona

Te midden van adembenemende Tuinen en met een uitzicht op de prachtige skyline van Barcelona vind je hier een exclusief toevluchtsoort. Dit uniek 5-sterren resort ligt in de buurt van belangrijke bezienswaardigheden zoals Camp Nou en kenmerkt zich met een onberispelijke service en ongeëvenaarde voorzieningen om je een uitzonderlijke ervaring te bieden.

Fairmont Monte Carlo

In het hart van Monaco, tussen de Middellandse Zee en het Monte Carlo Casino in ligt dit luxe en unieke hotel. Het hotel is 1 van de meest prestigieuze hotels van Monaco en kenmerkt zich door de diversiteit aan culinaire hoogtepunten, uitgebreide wellness faciliteiten en suites waar het je aan niets ontbreekt.

Fairmont New York

Op de hoek van Central Park en 5th Avenue ligt het Fairmont New York hotel in het hart van de stad. De karakteristieke kamers en suites worden gekenmerkt door moderne kunstwerken en klassieke elementen. Vanaf het moment dat je arriveert ervaar je ongeëvenaarde luxe en comfort in alle verblijven van dit hotel.


Fairmont vakantieresorts


Fairmont Bali

Gelegen aan een gouden zandstrand van meer dan 200 meter in de wijk Sanur is Fairmont het ideale luxe resort om je terug te trekken voor een perfecte combinatie van zon en plezier. Geniet op het strand van de meest comfortabele ligstoelen en wandel langs de kust de zonsondergang tegemoet. Laat na het vallen van de avond je diner serveren aan de rand van het strand voor een onvergetelijke ervaring.

Fairmont Barbados

Gelegen aan de platina kust van Barbados, strekt dit resort zich uit naast een ongerept strand wat wordt gezien als het mooiste en meest exclusieve van het eiland. In dit resort geniet je van een scala aan wateractiviteiten en kom je tot rust aan de zwembaden en in de spa. Ook kun je een traditionele Afternoon Tea nuttigen, compleet volgens Engelse traditie.

Fairmont Hawaii

Gelegen aan de prachtige kust van Kohala, in het hart van de schoonheid van Hawaï ligt dit ongeëvenaarde hotel. Je geniet hier van parelwitte zandstranden en een wonderschone natuurrijke omgeving. Neem deel aan diverse activiteiten zoals Kanoën en kom volledig tot rust in de luxe spa faciliteiten van het resort.Fairmont hotels in beeld gebrachtAndere luxe hotelketensBlijf in contact met Bucketlist Travel