Disney's Sequoia Lodge®****


Slapen in een Amerikaans National Park!

Vernoemd naar de grootste bomensoort ter wereld, heb je in Disney’s Sequoia Lodge echt het gevoel dat je in midden in een vredig bos slaapt met een beetje Bambi magie. Door het haardvuur krijg je een gezellig en ontspannen gevoel in deze Lodge. Voor de natuurliefhebber is dit een ideal hotel omdat je niet het gevoel hebt dat de bruisende Disney wereld op slechts 15 minuten loopafstand is (gratis shuttle service naar de ingang beschikbaar).


Er zijn verschillende soorten kamers (maximaal 4 personen) in Disney’s Sequoia Lodge. Van standaard kamers tot Golden Forest Club kamers en suites die je een vrij zicht geven op Lake Disney. Iedere kamer is gethematiseerd in een lodge stijl en minimaal voorzien van:

- Een tweepersoonsbed

- Badkamer

- Waterkoker

- Televisie & koelkast

- Gratis Wi-Fi & parkeren

Bij een verblijf in de Golden Forest Club is ook ontbijt, toegang tot de exclusieve lounge en Disney hotel fastpass inclusief (VIP fastpass voor suites)

In Disney’s Sequoia Lodge heb je verschillende eet en drink opties. Standaard is bij een verblijf in Disney’s Sequoia Lodge geen eten en drinken inbegrepen maar het is wel mogelijk om een maaltijdpakket te boeken of om per maaltijd de geldende prijs af te rekenen.

Hunter’s Grill en Beaver Creek Tavern: Een heerlijk buffetrestaurant in de sfeer van een houten blokhut. Proef van typische Amerikaanse streekgerechten

Redwood Bar and Lounge: Ontspan in een rustieke sfeervolle lounge die veel weg heeft van stops in de Amerikaanse Nationale parken.

Als je in Disney’s Sequoia Lodge slaapt heb je recht op Extra Magic Time waarmee je voor alle andere gasten al het park in mag. Ideaal om meteen in je favoriete attractie te gaan of om met een Disney figuur op de foto te gaan. Daarnaast vind je in Disney’s Sequoia Lodge o.a. ook:

- Een verwarmd binnen- en buiten zwembad

- Fitnessruimte

Ook kun je magische momenten beleven nog voordat je naar het park gaat tijdens een ontmoeting met Disney figuren, speciaal voor hotelgasten.Disney's Sequoia Lodge® in beeld gebrachtAndere Disney® hotels & resortsKom in contact met Bucketlist Travel