Vanwege het Coronavirus zijn er afwijkende openingstijden in de Disney parken en zijn niet alle hotels beschikbaar. Het is voor Bucketlist Travel niet mogelijk om in deze snel veranderende tijden de website up to date te houden. Informeer daarom bij Bucketlist Travel naar de laatste informatie rondom jouw Disney boeking en bezoek.


Magische Disney vakanties


Dreams come true!

Bij Bucketlist Travel ben je aan het juiste adres om een vakantie te plannen met een Disney thema! Rick van Bucketlist Travel heeft uitgebreide kennis over alles wat met Disney te maken heeft. Zo heeft Rick zelfs een half jaar gewerkt als Lifeguard bij Walt Disney World in Florida en is Rick in 2017 ook in Walt Disney World in het huwelijksbootje gestapt!

Wacht dus niet langer en laten we samen de magie van jouw vakantie tot leven brengen met een bezoek aan Disneyland Parijs of Walt Disney World in Florida. Natuurlijk blijft het hier niet bij en kun je bij Bucketlist Travel ook terecht voor reizen naar het originele park van Walt Disney in Anaheim of 1 van de prachtige Disney resorts in Shanghai, Hong Kong of Tokyo. Wil je Disney magie beleven op zee, ga dan het avontuur aan en ga samen met mij op zoek naar een prachtige Disney CruiseWist je dat er zelfs een Disney resort is op Hawaii?! Ook daar kan ik je helpen om een onvergetelijke reis op maat te maken!

Bucketlist Travel organiseert jouw volgende Disney vakantie tot in de puntjes. Neem daarom contact op met Rick van Bucketlist Travel en laat jouw dromen werkelijkheid worden!

 
De Nederlandstalige Disney podcast

Wil jij graag op de hoogte blijven van het laatste Disney nieuws en wekelijks meegenomen worden in magische Disney sferen. Luister dan naar de podcast D-Tales, de Nederlandstalige Disney podcast van Disney liefhebbers Ralf, Jorn en Michiel. 

Bucketlist Travel is enorm fan van D-Tales en heeft regelmatig leuke acties speciaal voor  de meest trouwe luisteraars van D-Tales. Wil je meer weten over D-Tales? Kijk dan op www.d-tales.nl of luister de podcast op bijvoorbeeld Spotify, Apple podcasts of 1 van de andere apps.

Luister nu direct de laatste aflevering van D-Tales:


Blijf in contact met Bucketlist Travel