Disney's Davy Crockett Ranch®


Slapen op een natuurrijke ranch!

Verblijf in de natuurrijke omgeving van Disneyland® Paris en beleef het avontuur van Davy Crockett. De Ranch is met recht een gezellige plek voor het hele gezin en je komt helemaal tot rust in de unieke sferen van Disney’s Davy Crockett Ranch. Een verblijf hier is ideaal  met een groot overdekt zwemparadijs en de parken van Disney liggen op slechts 15 minuten rijden (geen shuttle service beschikbaar). Goed nieuws ook voor alle dierenliefhebbers. Het is in Disney’s Davy Crockett Ranch toegestaan om honden mee te nemen!


Alle blokhutten in Disney’s Davy Crockett Ranch zijn compleet ingericht met een complete keuken en een eigen parkeerplaats. De blokhutten zijn geschikt voor 6 personen en beschikken over 2 slaapkamers, 2 badkamers en een woongedeelte met televisie. In de keuken vind je o.a. een koelkast, magnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat (zelf koffie en filters meenemen). Buiten heb je een privé terras met een picknicktafel en barbecue. Tijdens je verblijf is ook het bedlinnen inbegrepen, je blokhut wordt niet dagelijks gepoetst.

In Disney’s Davy Crockett Ranch heb je verschillende eet en drink opties. Standaard is bij een verblijf in Disney’s Davy Crockett Ranch geen eten en drinken inbegrepen maar het is wel mogelijk om een maaltijdpakket te boeken of om per maaltijd de geldende prijs af te rekenen.

La Cantina: Geniet van een heerlijk buffetrestaurant in de stijl van het wilde westen, waar vroeger de pioniers kwamen eten. Tijdens je maaltijd heb je uitzicht op het mooie binnenzwembad.

Crockett’s Saloon: Bezoek de saloon van Davy Crockett vol drankkratten en relikwieën die je doen herrinneren aan de tijd van Davy Crockett.

Als je in Disney’s Davy Crockett Ranch slaapt heb je recht op Extra Magic Time waarmee je voor alle andere gasten al het park in mag. Ideaal om meteen in je favoriete attractie te gaan of om met een Disney figuur op de foto te gaan. Daarnaast vind je in Disney’s Davy Crockett Ranch o.a. een:

- Adventure parcours

- Tennisbanen,

- Verwarmd binnenzwembad

- mini golfDisney's Davy Crockett Ranch® in beeld gebrachtAndere Disney® hotels & resortsKom in contact met Bucketlist Travel