Seabourn


De beste manier om het buitengewone te ervaren

Tijdens een cruise met Seabourn geniet je van een compleet verzorgde luxe vakantie. De schepen van Seabourn zijn uitsluitend ingericht met ruime suites die volledig naar wens zijn ingericht. Zo is de minibar gevuld met jouw favoriete drankjes en staat je persoonlijke Seabourn suite stewardess bij aankomst klaar met een glas champagne. Waarschijnlijk 1 van de vele premium dranken waarvan je gaat genieten tijdens je vakantie, bij Seabourn zijn namelijk alle dranken inbegrepen alsmede de fooien. De schepen stuk voor stuk voorzien van luxe faciliteiten zoals een spa, zwembaden en lounge stoelen. Als je bij Seabourn aan boord stapt heb je direct het idee dat je uitgenodigd bent om op een privé jacht mee te varen, wie wil dat nu niet!

Bucketlist bestemmingen overal ter wereld

Het grote voordeel van een cruise met Seabourn is de grote diversiteit in routes en havens. Omdat de schepen klein zijn kun je met Seabourn op plekken komen waar gemiddelde cruiseschepen niet kunnen komen. Seabourn heeft geen vaste, wekelijks terugkerende, routes maar vaart van plek naar plek de wereld rond. Zo kun je in de zomer genieten van bestemmingen als Alaska, Noord Europa, de Middellandse zee en het noordpoolgebied en in de winter kun je je hart ophalen in de Caribbean, Australië en Nieuw Zeeland of op 1 van de expeditie cruises naar Antarctica.

Maak de juiste keuze samen met Bucketlist Travel

Rick van Bucketlist Travel heeft erg veel ervaring met het aanbieden van luxe cruises. Samen komen we dus gegarandeerd tot een perfecte Seabourn vakantie die aan al jouw wensen voldoet! Bucketlist Travel helpt je bij het maken van alle keuzes zoals de beste suites, vervoer op maat, activiteiten ter plaatse en alle andere onderdelen die jij belangrijk vindt tijdens jouw droomvakantie!


Seabourn Bevindingen van Bucketlist Travel
Sterrenniveau Alle schepen: 6 sterren
Verzorging All Inclusive, dus inclusief ontbijt, lunch, diner, verschillende extra maaltijdopties en alle premium dranken aan boord, inclusief je minibar
Restaurants Alle schepen hebben verschillende luxe eetgelegenheden welke inbegrepen zijn. Ook dineren in je suite is zonder toeslag mogelijk
Drankenpakketten Alle premium dranken zijn aan boord inbegrepen
Fooien Alle fooien zijn in de prijs inbegrepen
Taal aan boord De gesproken taal aan boord is Engels
Kindvriendelijk Seabourn heet gasten van alle leeftijden welkom maar is niet specifiek gericht op kinderen
Aantal schepen 6 schepen in de vaart
Vaargebieden Zomer Afrika, Alaska, Noord-Europa, Middellandse zee, Canada,
Vaargebieden winter Antarctica, Azië, Caribbean, Emiraten,Panamakanaal, Zuid Amerika en Trans-Atlantisch


Seabourn in beeld gebracht

Vergelijkbare rederijen


Kom in contact met Bucketlist Travel