Australië en Nieuw-Zeeland


Wonders Down Under!

Een cruise aan de andere kant van de wereld, wie wil dat nu niet? De lange reis is de moeite meer dan waard als je voor het eerst oog in oog staat met het Sydney Opera House en de beroemde Harbour Bridge. Veel cruises in Australië starten of eindigen in Sydney en daarmee heb je de ideale gelegenheid om deze stad beter te leren kennen. Natuurlijk ontbreekt een uitgebreid bezoek aan Nieuw-Zeeland ook niet tijdens deze cruises. Vaar rondom het Zuider- & Noordereiland en bewonder de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland. Enkele resort rederijen zoals Royal Caribbean, Holland America Line, Celebrity Cruises en Princess Cruises maar ook luxe rederijen zoals Seabourn, Regent Seven Seas en Azamara laten je proeven van 1 van de mooiste cruise bestemmingen ter wereld!

cruises in Australië & Nieuw-Zeeland zijn met name populair in de periode van november t/m maart vanwege het omgekeerde klimaat. Als het bij ons winter is dan is het op het Zuidelijk halfrond zomer.

Een cruise in Australië & Nieuw-Zeeland starten vaak in Sydney, Auckland of Brisbane. Bucketlist Travel helpt je bij het maken van de beste keuze van vertrekhaven, vliegtickets, rederij en route!


Enkele hoogtepunten van Australië & Nieuw-Zeeland


Bergen en watervallen zijn er in overvloed in Milford Sound op het Zuidereiland. Het is dan ook 1 van de populairste bezienswaardigheden in Nieuw-Zeeland. Je gaat in Milford Sound niet van boord maar toch kun je vanaf het bovendek op je eigen balkon de hele dag genieten van al het natuurschoon wat aan je voorbijtrekt. Geniet van het omringende water, de groene kliffen en de Sutherland Falls, de hoogste waterval in Nieuw-Zeeland.

Sydney is de grootste stad van Australië en heeft alles in zich voor een aantal fantastische dagen voorafgaand of na afloop van je cruise. Maak een tour door het Sydney Opera House, wandel over de Harbour Bridge en door de royal Botanic Gardens, waar het zomaar kan zijn dat er een kaketoe op je schouder komt zitten. Niet al te ver buiten Sydney vind je de Blue Mountains, een prachtig natuurgebied om een dag door heen te trekken. Het klimaat in Sydney laat het ook prima toe om een dagje op het strand te vertoeven, kies hier voor het wereldberoemde Bondi Beach of neem de ferry naar Manly Beach.

Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland en gegarandeerd ook 1 van de meest levendige steden die je ooit gaat bezoeken. Auckland staat bekend om haar compactheid wat het makkelijk maakt om verschillende historische en culturele bezienswaardigheden lopend te bezoeken. Tijdens een stop in Auckland kun je een wandeling maken in Waitemata Harbour of een dachtocht naar Waiheke Island. Een bezoek aan een wijngaard mag ook niet ontbreken tijdens je bezoek aan deze waanzinig fijne stad.


3 uitgelichte Australië & Nieuw-Zeeland cruises

Australië & Nieuw-Zeeland cruises in beeld gebracht

Vergelijkbare vaargebieden


Kom in contact met Bucketlist Travel