Disney Springs


Shop till you drop in een magische omgeving

Het gethematiseerde winkel- eet- en uitgaanscentrum van Walt Disney World is Disney Springs. Het gebied is geïnspireerd op een charmant stadje aan het water met historische architectuur en de natuurlijke schoonheid van Florida. Disney Springs is voor iedereen gratis toegankelijk, dus ook voor mensen die niet in Disney verblijven, en ook parkeren is er gratis. Het zeer de moeite waard om minimaal 1 dagdeel uit te trekken voor dit gigantische winkelgebied waar het gemiddelde centrum van een Nederlands dorp jaloers op is.


Winkels

In Disney Springs vind je meer dan 100 winkels in allerlei soorten en maten. Van kleding tot accessoires en van souvenirs tot snoepgoed

Klik hier voor een volledige plattegrond van het park.


Iedereen die van kleding en accessoires houdt kan zijn hart ophalen in Disney Springs. Het aantal kledingwinkels is gigantisch en er is voor iedereen wat wils. Van bekende Europese kledingmerken tot voor ons wat onbekendere merken maar toch zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Bucketlist Travel heeft een lijst met 10 winkels samengesteld die je niet mag missen in Disney Springs:

 1. Uniqlo
 2. Everything But Water
 3. Anthropologie
 4. Under Armour Brand House
 5. Ron Jon Surf Shop
 6. Kate Spade New York
 7. Lacoste
 8. Levi’s
 9. Zara
 10. Sephora

Natuurlijk kunnen de nodige Disney winkels ook niet ontbreken in Disney Springs. World of Disney is zelfs de grootste Disney Winkel ter wereld. Als het je in Disney Springs niet lukt om een leuke Disney Souvenir te scoren dan is de kans aanwezig dat je nergens de juiste souvenier kunt kopen. Bucketlist Travel heeft een lijst met 10 Disneywinkels samengesteld die je niet mag missen in Disney Springs:

 1. World of Disney
 2. Art of Disney
 3. Once Upon a Toy
 4. DisneyStyle
 5. Disney’s Days of Christmas
 6. Bibbidi Bobbidi Boutique
 7. Mickey’s Pantry
 8. Star Wars Galactic Outpost
 9. Ever After Jewelry Co.
 10. Twenty Eight & Main

In Disney Springs vind je niet alleen standaard winkels maar ook een grote diversiteit aan bijzondere winkels die je op weinig andere plekken terugvindt. In deze winkels kun je terecht voor unieke of bijzondere items. Van een bijzondere hoed bij Chapel Hats tot de laatste collectie van Lego in de Legostore. Bucketlist Travel heeft een lijst met 10 specialiteiten winkels samengesteld die je niet mag missen in Disney Springs:

 1. Basin
 2. Crystal Arts by Arribas Brothers
 3. Sugarboo & Co.
 4. Lefty’s the Lefthand Store
 5. The Art of Chaving
 6. Sosa Family Cigars
 7. M&M Store
 8. The Ganachery
 9. Coca-Cola Store
 10. Build -A-Dino

Eten en Drinken

In Disney Springs is het aantal eetgelegenheden enorm. In het totaal staan er meer dan 60 verschillende eetgelegenheden op de kaart. Hieronder vind je meer informatie over de diverse eetgelegenheden in Disney Springs Vanwege de populariteit van veel Disney restaurants helpt Bucketlist Travel je om op tijd de reserveringen te maken bij de meest populaire restaurants.


In Disney Springs zijn er meer dan 20 verschillende restaurants waar je aan een tafel plaats kunt nemen om geserveerd te worden. Te veel om in een gemiddelde vakantie uit te proberen. Bucketlist Travel helpt je daarom het juiste restaurant te kiezen. De top 5 van Bucketlist Travel In Disney Springs is:

 1. The Edison
 2. T-Rex
 3. Morimoto Asia
 4. STK Orlando
 5. The Boathouse

In Disney Springs zijn ook diverse mogelijkheden tot een snelle hap of een wat goedkoper alternatief voor een tafel service restaurant. De keuze is reuze dus daarom hierbij de top 5 van Quick Service restaurants van Bucketlist Travel in Disney Springs:

 1. D-Luxe Burger
 2. The Polite Pig
 3. 4R Cantina Barbacoa Food Truck
 4. Chicken Guy!
 5. Blaze Fast-Fire’d Pizza

Walt Disney World staat bekend om haar heerlijke en afwisselende snacks. Ook in Disney Springs is de keuze aan snacks enorm van zoete snacks tot hartige snacks, het is hier allemaal verkrijgbaar. Enkele van de favoriete snack locaties van Bucketlist Travel in Disney Springs zijn:

 1. Aristocrepes
 2. The Ganachery
 3. Ghirardelli Ice Cream
 4. Sprinkles
 5. B. Wolf’s Sausage Co

Entertainment

Niet alleen op het gebied van winkels en eten & drinken kun je je hart ophalen in Disney Springs. Ook de diversiteit in Entertainment opties is enorm. Hieronder heeft Bucketlist Travel enkele van de populairste Entertainmentopties in Disney Springs voor je op een rijtje gezet


Cirque du Soleil

Speciaal voor Disney heeft Cirque dus Soleil een show ontwikkeld genaamd Drawn to Life. Deze splinternieuwe show laat je de wonderen van Disney animatie zien met het spektakel wat je gewend bent van Cirque du Soleil. Laat je verbeelding gaan en zie de Disney animaties tot leven komen in deze indrukwekkende show. Tickets zijn vooraf te reserveren of indien beschikbaar aan de kassa.


NBA Experience

Voor de echte basketbal liefhebbers is de NBA experience een indrukwekkende locatie. Combineer de magie van Disney met de spanning van de NBA. Zodra je door de spelerstunnel loopt hoor je de opgewonden fans in het stadion en begin je aan je carrière als speler van de NBA. Tijdens 13 verschillende oefeningen en spellen maak je al het moois mee wat de NBA zo bijzonder maakt. Tickets zijn vooraf te koop of bij de kassa, een reservering is niet noodzakelijk.


Splitsville luxury lanes

Bij Splitsville Luxury Lanes vind je veel meer dan alleen een bowlingbaan. De nostalgische atmosfeer van deze locatie biedt gasten de mogelijkheid tot verschillende ervaringen. Zo zijn er maar liefst 30 bowlingbanen beschikbaar en zijn er op de 2e etage ook diverse pooltafels te huur. Dit alles wordt gecomplementeerd met 5 verschillende bars en een compleet uitgerust restaurant waar ze heerlijke sushi, hamburgers en pizza serveren.


AMC Movies

Voor de filmliefhebbers is het bezoek aan de bioscoop in Disney een ware belevenis. Bekijk de nieuwste films in de meest geavanceerde bioscoopzalen van AMC. In het totaal heeft deze locatie 24 zalen en sommige zalen hebben zelfs een unieke service waarbij je van een volwaardige menukaart kunt bestellen tijdens een film. Zo kun je dineren en een bioscoopbezoek combineren. Tickets zijn vooraf of bij de kassa te koop.


Aerophile Balloon Flight

Vlieg boven Walt Disney World in een 8 minuten durend helium ballon avontuur. Op een goed dag kun je tot wel 20 kilometer weg kijken terwijl je ruim 150 meter boven de grond zweeft. Vanuit de ballon kun je alle Disneyparken zien liggen en krijg je een goede indruk van de grootte van Walt Disney World. Tickets zijn bij de kassa van deze attractie te koop.


Live muziek

Overal in Disney Springs heb je de mogelijkheid om te genieten van live muziek. Vaak is dit gratis mogelijk als je een consumptie besteld in de bar en soms zijn er exclusieve concerten waar een apart ticket voor nodig is. Locaties waar je kunt genieten van live muziek zijn o.a. House of Blues, The Edison, The Marketplace, Paradiso 37 en Raglan Road.


Vintage Amphicar

En wat prijzige maar unieke ervaring in 1 van de volledig gerestaureerde dream boats en laat je rondvaren door een kapitein over het Lake Buena Vista. Deze zeldzame amfibievoertuigen kunnen zowel op land als in het water uit de voeten en geven je een onvergetelijk avontuur. Van de Amphicar 770 zijn er minder dan 4000 gemaakt en op dit moment nog minder dan 400 in gebruik wereldwijd. Tickets voor deze experience zijn aan de kassa te koop.



Disney's Springs in beeld gebracht



Andere parken & overnachten



Kom in contact met Bucketlist Travel