TUI Cruises


Premium All Inclusive Cruise Beleving

TUI Cruises is een vrij jonge rederij en dat zie je terug aan boord van de schepen. De moderne en stijlvolle inrichting van ieder schip laat je genieten van een premium maar ongedwongen cruise beleving. Aan boord van TUI Cruises zijn namelijk ruim 120 verschillende soorten dranken inclusief en ook alle fooien zijn bij de prijs inbegrepen. Bucketlist Travel zet TUI Cruises zonder twijfel op nummer 1 voor mensen die van betaalbare luxe houden.

Duitse gezelligheid op Mein Schiff

TUI Cruises is van oorsprong een Duitse rederij. Om die reden heten alle schepen ook Mein Schiff 1-6 en Mein Schif <3. De luxe schepen hebben het langste zwembad op zee, ieder schip (m.u.v. MS <3) is namelijk uitgerust met een volwaardig 25 meter bad. Daarnaast hebben de schepen een mooi theater en diverse lounges. Ook de volledig uitgeruste spa is in de prijs inbegrepen. Op culinair gebied ontbreekt het aan niets aan boord van TUI Cruises. Er zijn diverse buffet en a-la-carte opties beschikbaar. Wie een keer een exclusieve maaltijd wil nuttigen kan tegen een kleine vergoeding terecht in 1 van de specialiteitenrestaurants.

Bucketlist Bestemmingen overal ter wereld

TUI Cruises vaart met haar schepen overal ter wereld maar is met name gespecialiseerd in Middellandse zee cruises en cruises naar Noord Europa vanuit Duitsland. Wat dacht je van diverse routes richting De Noordkaap en Baltische Staten vanuit Hamburg of een week cruise langs Spanje en Italië vanuit Mallorca. In de winterperiode is het ook mogelijk om te cruisen in de pracht en praal van de Emiraten vanuit Dubai, een exotische Caribbean cruise of genieten van de afwisselende landschappen van de Canarische Eilanden.

Maak de juiste keuze samen met Bucketlist Travel

Rick van Bucketlist Travel heeft erg veel ervaring met het aanbieden van TUI Cruises en zelf 2 cruises gemaakt aan boord van TUI Cruises. Samen komen we dus gegarandeerd tot een perfecte TUI Cruises vakantie die aan al jouw wensen voldoet! Bucketlist Travel helpt je bij het maken van diverse keuzes zoals vervoer, type hut en natuurlijk de vele excursies die beschikbaar zijn op de bestemmingen.


TUI Cruises Bevindingen van Bucketlist Travel
Sterrenniveau Alle schepen: 4,5 sterren
Verzorging Premium All Inclusive, dus inclusief ontbijt, lunch, diner, verschillende extra maaltijdopties en (premium) dranken.
Restaurants Ieder TUI Cruises schip heeft zowel A-la-Carte en buffetrestaurants inbegrepen in de prijs, daarnaast zijn er specialiteitenrestaurants te bezoeken tegen een extra betaling
Drankenpakketten Alle dranken (met uitzondering van sommige luxe merken)zijn in de prijs inbegrepen.
Fooien Alle fooien zijn in de prijs inbegrepen
Taal aan boord De gesproken taal aan boord is Duits, het personeel spreekt vrijwel altijd ook Engels
Kindvriendelijk Ja, TUI Cruises kindvriendelijke rederij en hanteert zeer scherpe kinderprijzen. Op sommige afvaarten zijn kinderen tot 15 zelfs helemaal gratis
Aantal schepen 7 schepen in de vaart
Vaargebieden Zomer Noord-Europa, Middellandse zee, Noord-Amerika & Canada en  Trans-Atlantisch 
Vaargebieden winter Canarische Eilanden, Caribbean, Emiraten, het Verre Oosten, Zuid-Afrika en Trans-Atlantisch


TUI Cruises in beeld gebracht

Vergelijkbare rederijen


Kom in contact met Bucketlist Travel