Atlantis Resorts


Ontdek een wereld weg van het dagelijkse leven in 1 van de Atlantis resorts. Je vindt een Atlantis resort in de Bahama’s, Dubai, China en in de toekomst op Hawaii. De resorts staan bekend om hun unieke uiterlijk, prachtig ingerichte kamers en het Aquaventure Waterpark wat ieder van deze hotels heeft. Bucketlist Travel heeft uit de verschillende resorts van Atlantis een selectie gemaakt van 3 prachtige resorts. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf in 1 van deze resorts, neem dan contact op met Bucketlist Travel!


Atlantis Resorts


Atlantis Paradise Island Bahamas

Het originele hotel van de verschillende Atlantis hotels vind je op de Bahama’s. Dit uniek ontworpen resort heeft model gestaan in verschillende Hollywood films en bezorgt haar gasten een onvergetelijke en luxe ervaring. Het waterpark en aquarium van dit hotel zijn wereldberoemd en in de luxe kamers kun je helemaal tot rust komen voordat je in 1 van de specialiteiten restaurants gaat dineren.

Atlantis The Palm Resort Dubai

Tussen de kalme turquoise wateren van de Arabische Golf en de majestueuze skyline van Dubai vind je Atlantis The Palm, de kroon van het wereldberoemde Palmeiland. Dit bekroonde hotel heeft prachtig ingerichte kamers & suites, bekroonde restaurants en een spectaculair Aquaventure Waterpark. Een luxe verblijf in dit resort is ideaal als stedentrip Dubai of een relaxte strandvakantie.

The Royal Atlantis Resort Dubai

Dit spectaculaire nieuwe hotel speelt met de kracht van vuur en water. Het verbluffend ontworpen hotel heeft diverse zwembaden waaronder een Skypool gelegen op het dak van dit prachtige gebouw. Geniet van de luxe van de prachtig ontworpen kamers in dit hotel en dineer in 1 van de luxueuze restaurants in dit resort. Dit resort is de ideale uitvalsbasis om je verblijf in Dubai te bekronen.Atlantis Resorts in beeld gebrachtAndere luxe hotelketensBlijf in contact met Bucketlist Travel