Wereldcruises

De wereld rond in 100 tot 196 dagen

In 4 tot 6 maanden tijd een bezoek brengen aan alle continenten op aarde terwijl je maar 1 keer je koffer uitpakt? Bevaar de oceanen zoals ontdekkingsreizigers dat eeuwen geleden deden, maar dan met een luxe cruiseschip. Staat een wereldcruise ook bij jou hoog op je bucketlist? Wacht dan niet langer en start met plannen van deze meest comfortabele manier om de wereld rond te reizen. Rick van Bucketlist Travel heeft al meer dan 250 mensen op wereldcruise laten vertrekken en staat klaar om ook jouw wereldcruise dromen uit te laten komen.

Waarom boek ik mijn wereldcruise bij Bucketlist Travel?

Bij Bucketlist Travel krijg je voor hetzelfde geld een prachtige wereldcruise inclusief uitgebreide service en begeleiding van boeking tot thuiskomst. Een wereldcruise is een grote uitgave en voor veel mensen een langgekoesterde droom dus maak gebruik van de gratis service van Bucketlist Travel om er zeker van te zijn dat je wereldcruise onbezorgd wordt. Rick van Bucketlist Travel is een specialist op het gebied van wereldcruises en heeft ruime ervaring met het plannen van complexe cruise reizen.

Welke wereldcruises kan ik boeken bij Bucketlist Travel?

Het aantal wereldcruises wat ieder jaar gevaren wordt beperkt zich tot maximaal 20. Bij Bucketlist Travel zijn alle wereldcruises die uitgevoerd worden door gerenommeerde rederijen te boeken. Denk daarbij aan MSC Cruises, Costa Cruises en Holland America Line maar ook luxe rederijen zoals Silversea, Regent Seven Seas en Oceania Cruises.

Een wereldcruise begint al vanaf ongeveer €12.499. Hieronder vind je een overzicht met alle wereldcruises die op dit moment beschikbaar zijn en de daarbij horende vanaf prijs. Het gaat hierbij om een indicatie prijs van de goedkoopste hut aan boord.

Hoe boek ik mijn wereldcruise met gratis Bucketlist Travel Service?

Het boeken van een wereldcruise gaat vaak niet over 1 nacht ijs, het is belangrijk dat we samen kijken naar de meest passende wereldcruise. Rick van Bucketlist Travel maakt graag een afspraak om te starten met je wereldcruise avontuur.

 Wereldcruises in 2023
Een wereldcruise in beeld gebracht

Vergelijkbare vaargebieden


Kom in contact met Bucketlist Travel