Hapag-Lloyd Cruises


Laat Cruise dromen uitkomen

Hapag-Lloyd heeft misschien wel de beste schepen ter wereld. Jaar na jaar worden de Europa 1 & 2 gekozen tot beste en 1 na beste cruiseschip ter wereld. Ook de Expeditie schepen scoren hoog in deze lijst en zijn in hun eigen categorie ook nummer 1 en 2. De schepen van Hapag-Lloyd bestaan uit enkel suites en hebben veel weg van de meest luxueuze boutique hotels die je kunt vinden. Het eten is letterlijk van Michelin sterren niveau en ook het entertainment en de overige faciliteiten zijn ongevenaard.

Bucketlist bestemmingen overal ter wereld

Hapag-Lloyd vaart met haar schepen naar de meest prachtige bestemmingen ter wereld. Ontdek met de Europa 1&2 al het moois wat de aarde te bieden heeft, deze schepen varen wereldwijd naar de grootste wereldsteden en kleinste afgelegen havenplaatsen. Daarnaast bieden de Hanseatic schepen een ongekende ervaring op 1 van de luxe expedities naar Antarctica, de Amazone, Groenland of de Noord-West Passage boven Canada.

Maak de juiste keuze samen met Bucketlist Travel

Rick van Bucketlist Travel heeft erg veel ervaring met het aanbieden van luxe cruises en is zelf aan boord geweest van de Europa 2. Samen komen we dus gegarandeerd tot een perfecte Hapag Lloyd vakantie die aan al jouw wensen voldoet! Bucketlist Travel helpt je bij het maken van alle keuzes zoals de beste suites, vervoer op maat, activiteiten ter plaatse en alle andere onderdelen die jij belangrijk vindt tijdens jouw droomvakantie!


Hapag-Lloyd Bevindingen van Bucketlist Travel
Sterrenniveau Alle schepen: 6 sterren
Verzorging Volpension, dus inclusief ontbijt, lunch, diner en verschillende extra maaltijdopties. Daarnaast is ook de minibar inbegrepen.
Restaurants Alle schepen hebben verschillende luxe eetgelegenheden welke inbegrepen zijn. Ook dineren in je suite is zonder toeslag mogelijk
Drankenpakketten Hapag-Lloyd heeft geen drankenpakketten beschikbaar
Fooien Alle fooien zijn in de prijs inbegrepen
Taal aan boord De gesproken taal aan boord is Engels of Duits (per schip afhankelijk)
Kindvriendelijk Hapag-Lloyd is de meest kindvriendelijke luxe rederij en heeft uitgebreide kinderprogramma's
Aantal schepen 5 schepen in de vaart
Vaargebieden Zomer Noord Europa, Alaska, Canada, Groenland, Great Lakes, Middellandse zee en Trans-Atlantisch
Vaargebieden winter  Azië, Caribbean, Panamakanaal, Zuid Amerika, Antarctica, Oceanië en Trans-Atlantisch


Hapag-Lloyd Cruises in beeld gebracht

Vergelijkbare rederijen


Kom in contact met Bucketlist Travel