Disney's Hotel New York®****


Geniet van de Art of Marvel!

Verblijf in het nieuw gethematiseerde Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel en laat je meenemen in de moderne New Yorkse sfeer waarbij de architectuur compleet is in de stijl van Manhattan en Marvel. Wist je dat dit hotel de grootste Marvel kunstcollectie ter wereld heeft. Meer dan 300 Marvel kustwerken kun je terugvinden in dit hotel. Een echte Marvel fan moet dus een keer verblijven in dit indrukwekkende hotel.


Er zijn verschillende soorten kamers (tot maximaal 6 personen) in Hotel New York – The Art of Marvel. Van superior kamers tot Empire State Club Suites die je een vrij zicht geven op Lake Disney. Iedere kamer is gethematiseerd in Marvel stijl en minimaal voorzien van

- Een tweepersoonsbed

- Ruime badkamer

- Koffie- en thee faciliteiten

- Televisie, een koelkast

- Gratis Wi-Fi

- Gratis parkeren.

Bij een verblijf in de Empire State Club is ook toegang tot de exclusieve lounge, valet parkeerservice, badjassen en Disney hotel fastpass inclusief (VIP fastpass voor suites)

In Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel heb je verschillende eet en drink opties. Standaard is bij een verblijf in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel geen eten en drinken inbegrepen maar het is wel mogelijk om een maaltijdpakket te boeken of om per maaltijd de geldende prijs af te rekenen.

Manhattan Restaurant: De plek voor fijnproevers, een heerlijk internationale a-la-carte menukaart met een Italiaans tintje.

Downtown Restaurant: Bewonder de prachtige Marvel collectie in dit restaurant terwijl je geniet van Chinese, Italiaanse en Amerikaanse specialiteiten in dit buffet restaurant.

Skyline Bar: Bewonder de spectaculaire skyline van New York in deze unieke bar waar je het gevoel hebt dat je in de hoogste wolkenkrabber van New York een cocktail drinkt.

Als je in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel slaapt heb je recht op Extra Magic Time waarmee je voor alle andere gasten al het park in mag. Ideaal om meteen in je favoriete attractie te gaan of om met een Disney figuur op de foto te gaan. Daarnaast vind je in het Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel o.a. ook:

- Een verwarmd binnen zwembad

- Fitnessruimte

- Marvel Design Studio

- Outdoor fitnesspark.

Ook kun je magische momenten beleven nog voordat je naar het park gaat tijdens een ontmoeting met Marvel figuren in het Super Hero Station.Disney's Hotel New York® in beeld gebrachtAndere Disney® hotels & resortsKom in contact met Bucketlist Travel