De mooiste expeditie cruises wereldwijd!


Op ontdekkingsreis naar uithoeken van onze planeet!

De wereld heeft zoveel afgelegen plekken met prachtig natuurschoon, een rijke flora en fauna en inheemse culturen. Tijdens een expeditie cruise kun je op een kleinschalige manier kennis maken met deze uithoeken van de wereld. Een expeditie cruise maakt je echt onderdeel van de omgeving en geeft je zoveel meer dan een simpele toeristische ervaring. Ontdek prachtige bestemmingen als Antarctica, de Galapagos Eilanden en Groenland terwijl je op een luxe cruise verblijft.

Waarom boek ik mijn expeditie cruise bij Bucketlist Travel?

Bij Bucketlist Travel krijg je voor hetzelfde geld een prachtige expeditie cruise inclusief uitgebreide service en begeleiding van boeking tot thuiskomst. Een expeditie cruise is een grote uitgave en voor veel mensen een langgekoesterde droom dus maak gebruik van de gratis service van Bucketlist Travel om er zeker van te zijn dat je cruise expeditie onbezorgd wordt. Rick van Bucketlist Travel is een specialist op het gebied van expeditie cruises en heeft ruime ervaring met het plannen van complexe cruise reizen.

Welke expeditie cruises kan ik boeken bij Bucketlist Travel?

Bij Bucketlist Travel zijn alle expeditie cruises die uitgevoerd worden door gerenommeerde rederijen te boeken. Denk daarbij o.a. aan Hapag-Lloyd, Hurtigruten, Silversea, Seabourn, Crystal, Regent Seven Seas, Ponant, Holland America Line, Princess Cruises & Celebrity Cruises.

Hoe boek ik mijn expeditie cruise met gratis Bucketlist Travel Service?

Het boeken van een expeditie cruise gaat vaak niet over 1 nacht ijs, het is belangrijk dat we samen kijken naar de meest passende expeditie reis. Rick van Bucketlist Travel maakt graag een afspraak om te starten met je expeditie avontuur.

 

Blijf in contact met Bucketlist Travel