Regent Seven Seas Cruises


Een ongeëvenaarde cruise ervaring

Regent Seven Seas is een ultiem luxe cruise ervaring. Bij Regent Seven Seas krijg je niet alleen luxueuze schepen en fenomenale maaltijden, ook de onbeperkt inbegrepen landexcursies zijn van uitzonderlijke kwaliteit. De schepen zijn stuk voor stuk een meesterwerk en dat zie je terug in het ontwerp en de uitstraling van de schepen. Iedere suite aan boord is voorzien van een privé balkon en de beste bedden die je jezelf kunt voorstellen. Natuurlijk staat er ook een fles Champagne op je te wachten bij aankomst.

Bucketlist bestemmingen overal ter wereld

Regent Seven Seas vaart met haar schepen letterlijk de 7 zeeën over. Stap aan boord tijdens 1 van de prachtige vaarroutes langs het moois wat de aarde te bieden heeft. Van tropische stranden in de Caribbean tot eeuwenoude gebouwen in de Mediterrane kust en van de prachtige Alaska tot afgelegen eilanden in de Pacific. Bij Regent Seven Seas is iedere bestemming een bezoek aan een plek uit je dromen!

Maak de juiste keuze samen met Bucketlist Travel

Rick van Bucketlist Travel heeft erg veel ervaring met het aanbieden van luxe cruises. Samen komen we dus gegarandeerd tot een perfecte Regent Seven Seas vakantie die aan al jouw wensen voldoet! Bucketlist Travel helpt je bij het maken van alle keuzes zoals de beste suites, vervoer op maat, activiteiten ter plaatse en alle andere onderdelen die jij belangrijk vindt tijdens jouw droomvakantie!


Regent Seven Seas Bevindingen van Bucketlist Travel
Sterrenniveau Alle schepen: 5,5 sterren
Verzorging All Inclusive, dus inclusief ontbijt, lunch, diner, verschillende extra maaltijdopties, alle premium dranken aan boord, inclusief je minibar en alle excursies!
Restaurants Alle schepen hebben verschillende luxe eetgelegenheden welke inbegrepen zijn. Ook dineren in je suite is zonder toeslag mogelijk
Drankenpakketten Alle premium dranken zijn aan boord inbegrepen
Fooien Alle fooien zijn in de prijs inbegrepen
Taal aan boord De gesproken taal aan boord is Engels 
Kindvriendelijk Regent Seven Seas heet gasten van alle leeftijden welkom maar is niet specifiek gericht op kinderen
Aantal schepen 5 schepen in de vaart
Vaargebieden Zomer Alaska, Groenland, Noord Europa, Caribbean, Canada, Middellandse Zee,
Vaargebieden winter Afrika, Antarctica, Azië, Australië & Nieuw-Zeeland, Caribbean, Hawaii, Emiraten, Panamakanaal, Zuid-Amerika, Pacific, Trans-Atlantisch en Wereldcruises


Regent Seven Seas Cruises in beeld gebracht

Vergelijkbare rederijen


Kom in contact met Bucketlist Travel