Repositie Cruises


Een unieke route met een unieke ervaring!

Ben je op zoek naar een cruise met een unieke route welke meestal maar 1 of 2 keer per jaar gevaren wordt, kies dan voor een repositie cruise. Cruise maatschappijen varen vaak hun schepen van het ene vaargebied naar het andere, als het gaat om een route die geen oceaan oversteekt dan spreken we over een repositiecruise, denk daarbij aan een cruise van de Middellandse zee naar Noord-Europa of de Canarische Eilanden maar ook bijvoorbeeld cruises van Noord-Amerika naar de Caribbean of van Alaska naar de Caribbean. Het voordeel van een repositiecruise is dat je kunt proeven van meerdere vaargebieden in 1 reis.

Iedere rederij die Bucketlist Travel aanbiedt heeft meerdere keren per jaar een repositiecruise in de aanbieding. Denk daarbij aan resort rederijen zoals Holland America Line, Costa Cruises, AIDA Cruises, MSC Cruises & TUI Cruises maar ook luxe rederijen zoals Seabourn, Silversea en Regent Seven Seas. Repositie cruises zijn met name beschikbaar in het voorjaar en najaar.

Een repositiecruise eindigt altijd in een andere haven dan waar je start, dit brengt wat meer werk met zich mee dan een cruise die een rondje vaart. Bucketlist Travel helpt je bij het maken van de beste keuze van vertrekhaven, vliegtickets, rederij en route!


6 uitgelichte Repositie Cruises


Vergelijkbare vaargebiedenKom in contact met Bucketlist Travel