Antarctica


De ultieme expeditie naar het bevroren continent!

Stap aan boord in Argentinië of Chili en vaar via de beroemde en beruchte Drake Passage naar het oogverblindend mooie Antarctica. Kom oog in oog te staan met pinguïns en spot walvissen terwijl je in een zodiac een landing op Antarctica maakt. Staat een Antarctica expeditie bij jou ook hoog op je bucketlist? Wacht dan niet langer en start met plannen om een bezoek te brengen aan dit bevroren continent. Rick van Bucketlist Travel heeft al meer dan 50 mensen op cruise naar Antarctica laten vertrekken en staat klaar om ook jouw Antarctica expeditie uit te laten komen.

Waarom boek ik mijn Antarctica expeditie bij Bucketlist Travel?

Bij Bucketlist Travel krijg je voor hetzelfde geld een prachtige Antarctica expeditie inclusief uitgebreide service en begeleiding van boeking tot thuiskomst. Een Antarctica expeditie is een grote uitgave en voor veel mensen een langgekoesterde droom dus maak gebruik van de gratis service van Bucketlist Travel om er zeker van te zijn dat je cruise expeditie naar Antarctica onbezorgd wordt. Rick van Bucketlist Travel is een specialist op het gebied van Antarctica cruises en heeft ruime ervaring met het plannen van complexe cruise reizen.

Welke Antarctica kan ik boeken bij Bucketlist Travel?

Het aantal mensen dat per jaar op Antarctica mag komen is beperkt en ook mogen er maximaal 100 mensen tegelijk aan land. Veel cruises naar Antarctica hebben daarom maar plek voor maximaal 200 personen aan boord. Op schepen met meer dan 200 personen heb je vaak niet de mogelijkheid om daadwerkelijk aan land te gaan in Antarctica. Bij Bucketlist Travel zijn alle Antarctica expedities die uitgevoerd worden door gerenommeerde rederijen te boeken. Denk daarbij aan Hapag-Lloyd, Hurtigruten, Silversea, Seabourn, Crystal, Regent Seven Seas, Ponant, Holland America Line & Celebrity Cruises

Hoe boek ik mijn Antarctica expeditie met gratis Bucketlist Travel Service?

Het boeken van een Antarctica expeditie gaat vaak niet over 1 nacht ijs, het is belangrijk dat we samen kijken naar de meest passende expeditie reis. Rick van Bucketlist Travel maakt graag een afspraak om te starten met je Antarctica avontuur.


Enkele hoogtepunten van Antarctica


Als je een cruise maakt naar Antarctica dan is het aan land stappen op dit geïsoleerde continent natuurlijk het absolute hoogtepunt van deze reis. Tijdens een expeditiecruise mogen er maximaal 100 personen tegelijkertijd aan land zijn om de impact op de natuur klein te houden. de kapitein zoekt continu naar de meest optimale omstandigheden om veilig met rubberboten een landing te maken op Antarctica. De hoeveelheid landingen tijdens een expeditie is compleet afhankelijk van weersomstandigheden. Een belangrijke regel tijdens landingen is om niets achter te laten behalve voetstappen en niets mee te nemen behalve foto's.

Tijdens een expeditiecruise naar Antarctica maak je kennis met een unieke diversiteit aan wilde dieren. Op Antarctica leven 8 verschillende soorten Pinguïns waar je er gegarandeerd een aantal soorten van aantreft tijdens landingen. Ook vindt je op Antarctica robben soorten als de Zeeolifant, het zeeluipaard en de weddelzeehond. Ook in de lucht vind je enkele unieke vogelsoorten waaronder de Albatros. De spanwijdte van een Albatros kan wel 3,5 meter zijn! Rondom je expeditieschip kun je ook prachtige Walvissoorten spotten zoals Orka's en Blauwe vinvissen, de grootste dieren die in de oceaan te vinden zijn.

Een expeditie naar Antarctica is meer dan alleen het spotten van wilde dieren en het maken van landingen. Zowel aan boord als aan land zijn er verschillende activiteiten die je cruise verreiken. Zo zijn er aan boord vaak lezingen van ervaren poolreizigers en expeditieleiders die je alle wetenswaardigheden over dit gebied kunnen vertellen. Daarnaast is het afhankelijk per expeditieschip ook mogelijk om bijvoorbeeld te kajakken tussen de Walvissen of een overnachting aan wal te maken in een tentenkamp. Sommige exclusieve rederijen hebben zelfs een onderzeeër of helikopter bij voor een onvergetelijke ervaring.


3 uitgelichte Antarctica Cruises

Antarctica cruises in beeld gebracht

Vergelijkbare vaargebieden


Kom in contact met Bucketlist Travel