Anantara


Een verblijf in Anantara is een klein hoofdstuk in een leven vol reizen en verkennen en Anantara doet er alles aan om dit hoofdstuk buitengewoon te maken. De zorgvuldig ontworpen luxe hotels bieden een modern karakter op elke bestemming.  Je vindt Anantara tegenwoordig in woestijnen, op weelderige eilanden en in kosmopolitische steden. Bucketlist Travel heeft uit de verschillende resorts van Anantara een selectie gemaakt van 3 prachtige resorts. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf in 1 van deze resorts of in 1 van de andere resorts van Anantara, neem dan contact op met Bucketlist Travel!


Anantara resorts


Naladhu Private Island, Malediven

De schoonheid van deze locatie was bij de lokale inwoners al lang bekend maar het kleine privé-eiland Naladhu is nu ook toegankelijk voor toeristen om te ontspannen in een ongeëvenaard afzondering. Het eiland bevat 20 tijdloze en elegante villa’s met elk een prive zwembad om volledig tot rust te komen. Het resort is al 3 jaar op rij uitgeroepen tot het beste resort in de Indische Oceaan.

Qasr Al Sarab Desert AbuDhabi

Op 1,5 uur rijden van Abu Dhabi vind je deze oase van luxe en rust. Het Anantara lijkt wel een luchtspiegeling op de vlamkleurige duinen en daagt je uit om op avontuur te gaan in de meest luxueuze stijlen. Wandel met kamelen door de woestijn en dineer onder de prachtige sterrenhemel. Kom tot rust in de hamam of in 1 van de luxueuze zwembaden van het resort.

Anantara Hua Hin, Thailand

Op een paar uur rijden ten zuiden van Bangkok is Hua Hin al bijna een eeuw lang de favoriete bestemming aan zee voor Thaise Royals. Dit meermaals bekroonde resort is ontworpen als een traditioneel Thais dorp met weelderige tropische tuinen en met lotus gevulde lagunes. Het resort ligt direct aan een uitgestrekte kustlijn en in de restaurants geniet je van Thaise specialiteiten met een prachtig uitzicht op de oceaan.Anantara in beeld gebrachtAndere luxe hotelketensBlijf in contact met Bucketlist Travel