Cunard Line


De Cunard ervaring

Met Cunard Line ben je verzekerd van een selectie van buitengewone ervaringen over de gehele wereld. Alle cruises van Cunard Line zijn met zorg samengesteld zodat je het optimale kunt halen uit iedere dag aan boord.

Klassiek cruisen in een modern jasje

Aan boord van Cunard Line geniet je op een elegante manier van het cruiseleven. Het klassieke cruisegevoel vind je hier terug maar dan in een wat moderner jasje. Ontdek de rust en ruimte aan boord 3 prachtige schepen, vernoemd naar Engelse koninginnen. Ieder schip is voorzien van diverse zwembaden en een groots theater. Op culinair gebied scoort Cunard Line ook zonder twijfel boven gemiddeld. De A-la-carte maaltijden zijn van hoog niveau en ook het buffet laat je watertanden. Bijzonder bij Cunard zijn de gala-avonden en de English afternoon tea.

Bucketlist bestemmingen overal ter wereld

Cunard Line vaart met haar 3 schepen letterlijk de wereld rond. Van de Middellandse Zee en Noord-Europa tot Alaska en Australië & Nieuw Zeeland. Bij Cunard Line ben je er zeker van dat er altijd een unieke route beschikbaar is. Cunard Line is 1 van de oudste rederijen ter wereld en vaart al sinds 1847 Trans-Atlantisch tussen Southampton en New York, een ware bucketlist reis!

Maak de juiste keuze samen met Bucketlist Travel

Rick van Bucketlist Travel heeft erg veel ervaring met het aanbieden van cruises. Samen komen we dus gegarandeerd tot een perfecte Cunard Line vakantie die aan al jouw wensen voldoet! Bucketlist Travel helpt je bij het maken van diverse keuzes zoals vervoer, hut, drankenpakketten en natuurlijk de vele excursies die beschikbaar zijn op de bestemmingen.


Cunard Line Bevindingen van Bucketlist Travel
Sterrenniveau Alle schepen 4,5 sterren
Verzorging Volpension, dus inclusief ontbijt, lunch, diner en verschillende extra maaltijdopties
Restaurants Ieder Carnival Cruise Line schip heeft zowel A-la-Carte en buffetrestaurants inbegrepen in de prijs, daarnaast zijn er specialiteitenrestaurants te bezoeken tegen een extra betaling
Drankenpakketten Er zijn verschillende drankenpakketten beschikbaar bij Carnival Cruise Line, de prijzen van een all-inclusive pakket starten op ongeveer $52 per dag. 
Fooien Niet inbegrepen: De bijkomende kosten c.a. $11,50 per persoon per nacht. 
Taal aan boord De gesproken taal aan boord is Engels
Kindvriendelijk Cunard Line heet gasten van iedere leeftijd welkom maar is niet specifiek gericht op kinderen. Het entertainment voor kinderen is om die reden ook beperkt
Aantal schepen 3 schepen in de vaart
Vaargebieden Zomer Noord-Europa, Middellandse zee,  Alaska en Trans-Atlantisch
Vaargebieden winter Australië & Nieuw-Zeeland, Canarische Eilanden, Caribbean, Panamakanaal, Trans-Atlantisch en Wereldcruises


Cunard Line in beeld gebracht

Vergelijkbare rederijen


Kom in contact met Bucketlist Travel