Disney's Hotel Cheyenne®**


Met Woody in het Wilde Westen!

Verblijf in het middelpunt van het Wilde Westen en ervaar een authentieke pioniers sfeer in Disney’s Hotel Cheyenne. Het centrum van dit hotelcomplex doet aan als een cowboy dorp in het Amerikaanse Wilde Westen en ook de hotelkamers geven je dat gevoel. Een ideaal hotel dus voor iedereen die een keer het gevoel wil hebben van een verblijf in een Western decor. Het hotel ligt op slechts 20 minuten lopen van het park en er is een gratis shuttle beschikbaar.


Alle kamers (maximaal 4 personen) in Disney’s Hotel Cheyenne zijn recentelijk gerenoveerd en helemaal in de stijl van Toy Story’s Sherrif Woody. Alle kamers in dit resort zijn standaardkamers, er kan echter wel wat prijsverschil zijn in verband met de ligging of het uitzicht van de kamers. Iedere kamer is minimaal voorzien van

- Een tweepersoonsbed

- Badkamer

- Waterkoker

- Televisie

- Gratis parkeren

In Disney’s Hotel Cheyenne heb je verschillende eet en drink opties. Standaard is bij een verblijf in Disney’s Hotel Cheyenne geen eten en drinken inbegrepen maar het is wel mogelijk om een maaltijdpakket te boeken of om per maaltijd de geldende prijs af te rekenen.

Chuck Wagon Café: Geniet van een Amerikaans buffet in dit restaurant met de uitstraling van een café in het wilde westen.

Red Garter Saloon: Typische klapdeuren laten je binnen in deze saloon met een 18e eeuws thema. Nuttig een lekker drankje terwijl er countrymuziek te horen is.

Starbucks Coffee: Een bekende naam, laat een heerlijke koffiespecialiteit voor je bereiden.

Als je in Disney’s Hotel Cheyenne slaapt heb je recht op Extra Magic Time waarmee je voor alle andere gasten al het park in mag. Ideaal om meteen in je favoriete attractie te gaan of om met een Disney figuur op de foto te gaan. Daarnaast vind je in Disney’s Hotel Cheyenne ook een kinderspeelruimte en kun je magische momenten beleven nog voordat je naar het park gaat tijdens een ontmoeting met Disney figuren, speciaal voor hotelgasten.Disney's Hotel Cheyenne® in beeld gebrachtAndere Disney® hotels & resortsKom in contact met Bucketlist Travel