Grand Voyages


Stap in de voetsporen van ontdekkingsreizigers!

Wil jij beleven wat Christopher Columbus of Abel Tasman beleefde maar dan in de luxe omgeving van een cruise schip? Stap dan aan boord en vaar de oceaan over naar andere continenten. Een Grand Voyage is een reis die je van het ene continent naar het andere brengt, bijvoorbeeld over de Indische of Atlantische Oceaan. De meeste cruiseschepen varen in gebieden waar het weer goed is en verplaatsen zich in het voor- & najaar van Europa naar Noord- & Zuid-Amerika, van Alaska naar Australië of van de Middellandse zee naar Azië en weer omgekeerd. De ideale kans om wat langer aan boord te genieten van alle luxe en om nieuwe bestemmingen te ontdekken, net als de ontdekkingsreizigers van vroeger.

Waarom boek ik mijn Grand Voyage bij Bucketlist Travel?

Bij Bucketlist Travel krijg je voor hetzelfde geld een prachtige Grand Voyage inclusief uitgebreide service en begeleiding van boeking tot thuiskomst. Maak gebruik van deze gratis service van Bucketlist Travel om er zeker van te zijn dat je cruise over de oceanen onbezorgd wordt. Rick van Bucketlist Travel is een specialist op het gebied van Grand Voyages en heeft al meer voor meer dan 1.000 mensen een Grand Voyage werkelijkheid gemaakt.

Welke Grand Voyages kan ik boeken bij Bucketlist Travel?

Er zijn veel verschillende Grand Voyages beschikbaar, elk met zijn eigen unieke vaarroute en beleving. Bij Bucketlist Travel zijn alle Grand Voyages die uitgevoerd worden door gerenommeerde rederijen te boeken. Denk daarbij O.a. aan MSC Cruises, Costa Cruises, AIDA Cruises en Holland America Line maar ook luxe rederijen zoals Seabourn, Silversea en Regent Seven Seas.

Hoe boek ik mijn Grand Voyage met gratis Bucketlist Travel Service?

Het boeken van een Trans-Atlantische, Trans-Pacific of Trans-Indische cruise gaat vaak niet over 1 nacht ijs, het is belangrijk dat we samen kijken naar de meest passende cruise die aan jouw wensen voldoet. Rick van Bucketlist Travel maakt graag een afspraak om te starten met je Grand Voyage avontuur.


Grand Voyages 

* Hieronder vind je de meest gangbare vaarroutes tussen 2 continenten, er zijn meer opties beschikbaar maar die routes zijn maar zeer beperkt beschikbaar. Heb je een specifieke route in gedachte, neem dan gerust contact op! Alle routes hieronder zijn ook in omgekeerde volgorde beschikbaar!

Vergelijkbare vaargebiedenKom in contact met Bucketlist Travel