SeaDream Yacht Club


It’s Yachting, not cruising

De slogan van SeaDream Yacht Club is duidelijk, aan boord van de schepen van SeaDream ben je niet op een cruise vakantie maar op een luxe privé jacht ervaring. Aan boord van SeaDream ontbreekt het je aan niets en is er een overdaad aan luxe en persoonlijke service. De maaltijden aan boord zijn van een absoluut topniveau en alles aan boord van de luxe jachten is inclusief!

Bucketlist bestemmingen overal ter wereld

De 2 schepen van SeaDream Yacht Club varen in de zomer prachtige routes in de Middellandse Zee en maken in oktober de oversteek naar de Caribbean om vanuit verschillende tropische havens prachtige routes te varen. De Caribische Eilanden in de routes zijn niet zomaar eilanden, het zijn de kleine eilanden die op vele Bucketlists naar voren komen zoals het Nederlandse Saba en het Franse St. Barths.

Maak de juiste keuze samen met Bucketlist Travel

Rick van Bucketlist Travel heeft erg veel ervaring met het aanbieden van luxe cruises. Samen komen we dus gegarandeerd tot een perfecte SeaDream Yacht Club vakantie die aan al jouw wensen voldoet! Bucketlist Travel helpt je bij het maken van alle keuzes zoals de beste suites, vervoer op maat, activiteiten ter plaatse en alle andere onderdelen die jij belangrijk vindt tijdens jouw droomvakantie!


SeaDream Yacht Club Bevindingen van Bucketlist Travel
Sterrenniveau  5,5 sterren
Verzorging All Inclusive, dus inclusief ontbijt, lunch, diner, verschillende extra maaltijdopties en alle dranken aan boord
Restaurants Alle schepen hebben  luxe eetgelegenheden welke inbegrepen zijn. Ook dineren in je suite is zonder toeslag mogelijk
Drankenpakketten Alle  dranken zijn aan boord inbegrepen
Fooien Alle fooien zijn in de prijs inbegrepen
Taal aan boord De gesproken taal aan boord is Engels
Kindvriendelijk SeaDream Yacht Club heet gasten van alle leeftijden welkom maar is niet specifiek gericht op kinderen
Aantal schepen 2 schepen in de vaart
Vaargebieden Zomer Middellandse Zee
Vaargebieden winter Caribbean


SeaDream Dacht Club in beeld gebracht

Vergelijkbare rederijen


Kom in contact met Bucketlist Travel