Downtown Disney District


Shop till you drop in een magische omgeving

Het gethematiseerde winkel- eet- en uitgaanscentrum van Disneyland Anaheim is Downtown Disney District. Ontdek hier meer magie in unieke eetgelegenheden, winkels van niveau en top amusement. Na een lange dag in de parken is dit de ideale plek om even na te genieten en toch in Disneysferen te blijven. Het leuke aan Downtown Disney District is dat het de hele dag open is en dat toegang gratis is.


In Downtown Disney District vind je groot aantal winkels waar je de leukste souvenirs en andere items kunt kopen. De winkels variëren van typische Disney winkels tot reguliere winkels voor kleding en accessoires. De Bucketlist Travel winkel top 5 voor Downtown Disney District is:

 1. WonderGround Gallery
 2. World of Disney
 3. Sanuk
 4. Marceline’s Confectionery
 5. LEGO Imagination Center

Downtown Disney District is de uitstekende locatie voor een heerlijke maaltijd of snelle snack. Er is hier voldoende keuze in restaurants. Varierend van table service tot quick service. De Bucketlist Travel restaurant top 5 voor Downtown Disney District is:

 1. Ralph Brennan’s Jazz Kitchen
 2. CrazyShake Window by Black Tap
 3. Sprinkles
 4. Tortilla Jo’s
 5. La Brea Bakery Café

Downtown Disney District bruist van het entertainment, met name in de avonduren kun je jezelf hier uitstekend vermaken bij 1 van de liveoptredens of activiteiten. De Bucketlist Travel entertainment top 5 voor Downtown Disney District is:

 1. Bowlen in Splitsville
 2. Flambeaux’s Jazz Club
 3. The VOID: Step Beyond Reality
 4. Live Entertainment at Splitsville Kingpin Stage
 5. Straat artiesten en optredens

Parken en hotels
Blijf in contact met Bucketlist Travel