W hotels


Als luxe onderdeel van de Marriott keten kun je bij W hotels overal ter wereld terecht voor een heerlijke luxueuze ervaring. W hotels richt zich op een moderne vibe en is uitermate geschikt voor gasten die houden van muziek, fashion en design overal ter wereld. Bucketlist Travel heeft uit de verschillende resorts van W hotels een selectie gemaakt van 3 prachtige hotels. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf in 1 van deze hotels of in 1 van de andere hotels van W hotels, neem dan contact op met Bucketlist Travel!


W hotels


W South Beach

Direct aan het beroemde strand van Miami ligt het W South Beach. Het hotel heeft zelfs een privé gedeelte op het strand. Alles tijdens je bezoek staat in het teken van uitmuntende service vanaf het moment dat je ontbijt tot ver na de zonsondergang. De kamers hebben een stijlvolle en eigentijdse inrichting met veel marmer en ruime privé balkons.

W Abu Dhabi

Gelegen bovenop het waanzinnige formule 1 circuit van Abu Dhabi is dit hotel een ware eye catcher. Van het zwembad bovenop het dak tot de vele restaurants in het hotel, alles straalt comfort en luxe uit. Geniet in je modern ingerichte kamers van een relaxte sfeer en drink in de hotelbar een drankje terwijl de raceauto’s onder je door schieten.

W Barcelona

Dit torenhoge gebouw in de vorm van een zeil is 1 van de meest herkenbare gebouwen aan de Spaanse kust. Vanuit het hotel heb je een fantastisch uitzicht over deze wereldstad en over de Middellandse zee. Geniet van een cocktail in een door Gaudi geïnspireerde bar en kom volledig tot rust in je luxe kamer met eigen Nespresso apparaat.W hotels in beeld gebrachtAndere luxe hotelketensBlijf in contact met Bucketlist Travel