Disney's All Star Resorts


Het Disney’s All Star Resort bestaat uit 3 verschillende stijlen en is gecombineerd ook het grootste resort wat je kunt vinden in Walt Disney World. Bij het boeken van Disney’s All Star Resort heb je de keuze uit 3 resorts.

Disney’s All Star Movies Resort

Sta in de spotlight in dit hotel waar Disneyfilms tot leven komen. Ieder hotelgebouw brengt een ode aan verschillende Disney klassiekers zoals 101 Dalmatiers, Toy Story en Ducktales. Het zwembad gedeelte van dit resort is volledig gethematiseerd naar de film Fantasia.

Disney’s All Star Sports Resort

Klaar voor het Spel? Dit resort brengt een Ode aan de wereld van competitieve sporten zoals honkbal, basketbal, tennis en American Football. Als je goed tussen de decors doorkijkt zie je diverse van je favoriete Disney figuren meedoen met 1 van de populaire sporten. 1 van de zwembaden van Disney’s All Star Sports Resort is zelfs in de vorm van een honkbalveld.

Disney’s All Star Music Resort

Laat het ritme van de muziek je betoveren in dit resort. De diverse gebouwen in dit hotel zijn gethematiseerd naar enkele van de meest populaire muzieksoorten zoals Country, Jazz, Rock ‘n’ Roll en Broadway Style. Overal in het resort zie je muziekale decoratie zoals gigantische jukeboxen. 1 van de zwembaden van Disney’s All Star Music Resort is zelfs in de vorm van een gitaar.


Er zijn verschillende soorten kamers in Disney’s All Star Resort, van standaard kamers (maximaal 4 personen) tot family suites (maximaal 6 personen). Iedere kamer is minimaal voorzien van:

 • 2 Queen bedden
 • Badkamer met föhn
 • televisie
 • Koelkastje
 • Strijkijzer en plank
 • Kluis
 • Gratis Wifi

De familie suites hebben daarnaast ook nog de beschikking over een Kitchenette, Magnetron en 2 volledige badkamers.

In Disney’s All Star Resort heb je verschillende eet en drink opties. Standaard is bij een verblijf in Disney’s All Star Resort geen eten en drinken inbegrepen maar het is wel mogelijk om een Disney Dining Package te boeken of om per maaltijd de geldende prijs af te rekenen.

Food Courts: alle 3 de All Star Resorts hebben een grote locatie met meerdere quick service uitgiftepunten. In het quick service restaurant is er iets beschikbaar voor iedere trek.

Pool Bars: Alle 3 de hoofdzwembaden in Disney’s All Star Resort hebben een pool bar met een volledige barservice voor een verfrissende alcoholische of non-alcoholische drank.

Disney Resort Pizza Delivery: Even geen zin om de deur uit te gaan, laat dan een pizza naar de deur van je hotelkamer komen.

Als je in Disney’s All Star Resort slaapt heb je recht op Extra Magic Hours waarmee je voor alle andere gasten al het park in mag of een aantal uur langer in het park mag blijven na sluitingstijd. Ideaal om meteen in je favoriete attractie te gaan of om met een Disney figuur op de foto te gaan. Daarnaast vind je in Disney’s All Star Resort ook:

 • 6 gethematiseerde zwembaden
 • Filmavonden onder de sterren
 • 1,6 kilometer lang jogging pad
 • Kinder speelgedeelte
 • Arcade
 • Souvenirs winkel
 • Zelf service wasserette
 • Pakket service

Vervoer rondom het hotel


Bij een verblijf in Disney’s All Star Resorts heb je verschillende mogelijkheden om vervoer te hebben naar de parken.

De volgende vervoermiddelen zijn inbegrepen in je verblijf:

Busvervoer: Alle themaparken, waterparken en Disney Springs

Loopafstand: Blizzard Beach (20-30 minuten)

Disney’s Magical Express: vervoer van en naar Orlando International Airport

Niet inbegrepen in je verblijf:

Lyft of Uber: beste een taxi die je vanaf het hotel naar de parken of andere gewenste locaties brengt.

Huurauto: parkeerkosten bij het hotel zijn niet inbegrepen, met je hotel parkeerticket kun je ook parkeren bij de parken.


Disney's All Star Resorts in beeld gebrachtAndere Value resortsKom in contact met Bucketlist Travel