Laat je op reis onderdompelen in ware luxe 


Wanneer alleen het beste goed genoeg is!

Heb jij behoefte aan een vakantie met een luxe karakter, dan ben je bij Bucketlist Travel aan het juiste adres. Bucketlist Travel is gespecialiseerd in het volledig op maat samenstellen van uw absolute droomvakantie. Kies voor een luxe start van uw vakantie met een vliegtuigstoel in Business of First Class om vervolgens door een privé chauffeur op het vliegveld vervoerd te worden naar uw luxe accommodatie of suite aan boord van één van de luxe cruise rederijen.

Bucketlist Travel heeft toegang tot een wereldwijd netwerk van de meest luxe hotels. Wat dacht je van het 6* The Palm hotel in Dubai of een luxe privé bungalow in het azuurblauwe water van de Malediven. Ook schitterende cruises ontbreken bij Bucketlist Travel niet in het aanbod. Wat dacht je van een prachtige expeditiecruise naar Antarctica of een Premium All Inclusive Cruise langs mondaine plaatsen aan de Middellandse zee.

Bucketlist Travel organiseert jouw volgende luxe vakantie tot in de puntjes. Neem daarom contact op met Rick van Bucketlist Travel en laat jouw dromen werkelijkheid worden!

 
Blijf in contact met Bucketlist Travel