New England & Canada


Waar historie en natuurschoon tot leven komen

De oostkust van Noord-Amerika is niet direct de eerste plek waar je aan denkt tijdens een cruise vakantie maar het is zeker de moeite waard om toe te voegen aan je cruise bucketlist. De adembenemende natuurlijke schoonheid van de kleurrijke kusten aan de Atlantische Oceaan maken een cruise naar Canada en New England een ervaring om niet snel te vergeten. Tijdens een cruise in dit gebied kun je genieten van heerlijke lokale krab en kreeftgerechten nadat je een bezoek hebt gebracht aan het Acadia National Park, wat als 1 van de mooiste parken van Noord-Amerika bekend staat. In het zomerseizoen kun je met veel verschillende rederijen een cruise in Alaska maken. Enkele resort rederijen zoals MSC Cruises, Holland America Line, Royal Caribbean en Princess Cruises maar ook luxe rederijen zoals Regent Seven Seas, Seabourn en Crystal Cruises laten je proeven van de historie en het natuurschoon van Canada en New-England.

Cruises naar het New-England en Canada zijn vanwege het de milde zomers en koude winters met name te boeken in de zomerperiode van mei t/m september. September en Ok zijn zeer populaire maanden voor een Alaska cruise.

Een cruise naar New England en Canada start vaak in New York, Boston, Quebec of Montreal, havens die uitermate goed bereikbaar zijn met directe vluchten vanuit Amsterdam. Bucketlist Travel helpt je bij het maken van de beste keuze van vertrekhaven, vliegtickets, rederij en route!


Enkele hoogtepunten van New England & Canada


Indian Summer, Cruise, New England, Canada, Portland, Vakantie

De Indian Summer staat voor de periode waarin de herfst haar intrede doet, meestal rond september en na de eerste nachtvorst. Oost Canada is een van de beste plekken om dit natuurschoon te aanschouwen. Miljoenen bladeren van de esdoorn kleuren geel, oranje en rood. De Indian Summer is langs de gehele kust te aanschouwen en zelfs in de steden Montreal en Quebec kun je dit natuurfenomeen bewonderen. De periode september en oktober is dan ook de meest ideale periode om een cruise te maken in dit gebied.

New York, Cruise, Canada, New England, Vakantie, Stedentrip

“De big Apple” en “de stad die nooit slaapt”, zomaar 2 van de vele benamingen van 1 van de grootste metropolen ter wereld. Een cruise die start in New York geeft je de ideale mogelijkheid om een aantal dagen stedentrip te combineren met een cruise. Bezoek het indrukwekkende Ground Zero, het Vrijheidsbeeld en natuurlijk Times Square. Struim door de straten van Manhattan en rust uit in het groen stadshart Central Park. Na een paar dagen in deze bruisende stad ga je aan boord voor een cruise naar New-England en zie je het Empire State Building aan de horizon verdwijnen.

New England, Portland, cruise, vakantie

Bekend om haar bossen vol beuken, esdoorns en vele eilanden. New England dankt haar naam aan de Engelse zeevaarders, die hier voor het eerst voet aan land zette in ‘de nieuwe wereld’ en bestaat uit de staten Connecticut, Maine, Massachusetts, New-Hampshire, Rhode Island en Vermont. Naast de prachtige natuur kun je in de vele havenplaatsen langs de kust van New England genieten van bekende krab gerechten en meer te weten komen over de verschillende Engelse kolonies die hier gesticht zijn.


3 uitgelichte New England & Canada cruises

New England & Canada in beeld gebracht

Vergelijkbare vaargebieden


Kom in contact met Bucketlist Travel