Four Seasons


De hotspot voor zowel zakenreizen als luxe reizigers. Sinds 1960 biedt Four Seasons een ongeëvenaarde kwaliteit in al haar ruim 100 hotels & Resorts. Bij een verblijf in Four Seasons hotel kun je een exceptionele service verwachten met buitengewone maaltijden, luxueuze spa faciliteiten en prachtig design. Bucketlist Travel heeft uit de verschillende hotels van Four Seasons een selectie gemaakt van 3 fenomenale stadshotels en 3 prachtige vakantieresorts. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf in 1 van deze hotels of in 1 van de andere hotels van Four Seasons, neem dan contact op met Bucketlist Travel!


Four Seasons stadhotels


Four Seasons Hotel Firenze

Slenter door de grootste privétuin van Florence en geniet van een rustige oase met standbeelden, fonteinen en eeuwenoude bomen. Dit Historische hotel brengt je pure verwennerij op een steenworp afstand van het centrum van Florence.

Four Seasons Hotel Gesham Palaca Budapest

Een prachtig gebouw aan de rand van 1 van de mooiste rivieren van Europa, de Donau. In het centrum van Boedapest vind je dit unieke Four Seasons hotel wat een voormalig paleis is en volledig naar die glorie is hersteld als luxe hotel.

Four Seasons Hotel New York

Beleef een 5 sterren ervaring in dit moderne art-deco hotel. Het hotel ligt in het hart van New York tussen Park Avenue en Madison Avenue op een steenworp afstand van Central Park. Geniet van het ongeëvenaarde uitzicht op de stad vanuit dit luxe hotel.


Four Seasons vakantieresorts


Four Seasons  Golden Triangle, Thailand

Welkom bij het avontuur van je leven in de natuurrijke omgeving van Noord-Thailand. Ga op ontdekking in de bamboewouden en sta oog in oog met olifanten om vervolgens tot rust te komen in de extreem luxe tenten van dit resort. Je geniet hier van de kenmerkende Four Seasons gastvrijheid en een all inclusive ervaring.

Four Seasons Resort Maldives

Ontdek de uitnodigende lagune, bloementuinen een privé spa-eiland in dit ultra luxe resort op de Malediven. Het Resort heeft de uitstraling van een charmant dorpje en de prachtige omgeving van het resort met een azuurblauwe zee en spierwitte stranden laten je dichter bij de zee en haar geheimen komen.

Four Seasons Resorts The Nam Hai, Vietnam

Deze idyllische locatie aan de cultuur rijke kust van Vietnam bied je de mogelijkheid om naar 3 buitengewone UNESCO werelderfgoed locaties te reizen. Geniet van dit luxueuze resort aan 1 van de mooiste stranden die Vietnam rijk is en kom tot rust in het waanzinnige zwembad.Four Seasons in beeld gebrachtAndere luxe hotelketensBlijf in contact met Bucketlist Travel