Overige Expeditie bestemmingen


Als je echt op zoek bent naar een unieke bestemming!

Als je aan een expeditiecruise denkt dan denk je vaak direct aan bestemmingen als de Galapagos Eilanden en Antarctica. Maar niet alleen deze bestemmingen zijn uitermate geschikt als expeditie cruise ook wat kleinere en onbekendere gebieden zijn te boeken als expeditiecruise. Het gaat hierbij echt om unieke routes die maar enkele keren per jaar uitgevoerd worden en waar maar weinig mensen ooit geweest zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Zee van Ochotsk, Het noordwesten van Australië en de wereldberoemde Noordwest passage van Alaska naar Oost Amerika.


Ontdek het doolhof van granieten eilanden in de Georgian Bay en geniet van rust en schoonheid terwijl je wandelt of kajakt over de meren en van de prachtige vergezichten. Ervaar Victoriaanse charme op het eiland Mackinic en waag je in de bossen van het Sleeping Giant Provincial park aan de noordkust van lake Superior. Verken de kust vol vogels en maak kennis met de inheemse culturen van de noordelijke Grote Meren.

Volg de route van ontdekkingsreizigers die op zoek waren naar de Noordwest passage. Verwacht wilde schoonheid die je keer op ker zal verleiden. Van kristalheldere gletsjers tot overvloedig zeeleven en vogels. De tocht langs de Noordwest passage is zowel betoverend als onvergetelijk!

Geniet van de korte zomers van 1 van de minst bezochte plaatsen op aarde. Buitengewoon ver van het vaste land van Rusland. Het land hier is een geothermische speeltuin van warmwaterbronnen en vulkanen, om nog maar te zwijgen over de vele dieren. Sta op de uitkijk voor Pelsrobben en Steller-zeeleeuwen evenals papegaaiduikers en broedende walvissen.


Treed in de voetsporen van vroege handelaren en ontdekkingsreizigers en ontdek de wildernis van Alaska en Rusland, ver van het massa toerisme. Je leert hier over een fascinerende cultuur en een regio die nauwelijks door de mensheid is aangeraakt. Geniet van spectaculaire fjorden en gletsjers terwijl je op zoek gaat naar bruine beren en poolvossen.

Je ogen zullen versteld staan van de grote verscheidenheid aan unieke bestemmingen. Verken historische locaties en ontmoet oude stammen. Van het weelderige regenwoud van West-Papoea tot de zonovergoten eilanden van de Molukken en afgelegen regio’s een de Filipijnen. Een expeditie in de Maleise Archipel is een unieke ervaring.

Langs de meest spectaculaire kustlijn van Australië zijn rivieren de toegangspoorten tot ongelofelijke landschappen. De King George rivier en de Majestueuze Twill Falls zijn absolute hoogtepunten van de Kimberly. Tijdens een cruise in dit gebied kun je zoutwaterkrokodillen, vele kolonies aan zeevogels, Australische pelikanen en groene schildpadden spotten. De combinatie van watervallen, abrupte kloven, savannes, kalme wateren en wilde landen maken van de Kimberley een uitzonderlijk avontuur.Expeditie cruises in beeld gebrachtAndere expeditie vaargebiedenKom in contact met Bucketlist Travel