Oceania Cruises


De perfecte cruise ervaring

Oceania Cruises biedt zonder meer de perfecte cruise ervaring met luxe en service zoals je jezelf in je dromen voorstelt. Ontdek nieuwe manieren om naar de wereld te kijken aan boord van de Oceania schepen. Tijdens een cruise met Oceania Cruises word je culinair in de watten gelegd, Iedere maaltijd opnieuw is het een feest om aan boord te zijn. Ook de faciliteiten zijn wat je van een luxe rederij mag verwachten. Oceania Cruises biedt intieme schepen met een zwembad, bubbelbaden, een casino en lounges met prachtige uitzichten over de voorbijglijdende natuur.

Bucketlist bestemmingen overal ter wereld

Oceania Cruises vaart met haar intieme schepen weg van de massa. Het zijn de kleine en bijzondere plekken die een cruise met Oceania Cruises bijzonder maakt. Oceania Cruises staat ook bekend om haar uitgebreide stops om je optimaal van iedere haven te laten genieten. In de zomer vaar je met Oceania Cruises naar bestemmingen als Alaska, Noord Europa, de Middellandse zee en Azië en in de winter kun je je hart ophalen in de Caribbean, Australië en Nieuw-Zeeland of een once in a lifetime ervaring tijdens een cruise rondom de wereld.

Maak de juiste keuze samen met Bucketlist Travel

Rick van Bucketlist Travel heeft erg veel ervaring met het aanbieden van luxe cruises. Samen komen we dus gegarandeerd tot een perfecte Oceania Cruises vakantie die aan al jouw wensen voldoet! Bucketlist Travel helpt je bij het maken van alle keuzes zoals de beste suites, vervoer op maat, activiteiten ter plaatse en alle andere onderdelen die jij belangrijk vindt tijdens jouw droomvakantie!

 


Oceania Cruises Bevindingen van Bucketlist Travel
Sterrenniveau Alle schepen: 5,5 sterren
Verzorging Volpension, dus inclusief ontbijt, lunch, diner en verschillende extra maaltijdopties
Restaurants Alle schepen hebben verschillende luxe eetgelegenheden welke inbegrepen zijn. Ook dineren in je suite is zonder toeslag mogelijk
Drankenpakketten Er zijn verschillende drankenpakketten beschikbaar bij Oceania Cruises, de prijzen van een all-inclusive pakket starten op ongeveer $40 per dag. Bij sommige tarieven is het drankenpakket inbegrepen in de prijs.
Fooien Niet inbegrepen: De bijkomende kosten c.a. $16 per persoon per nacht. 
Taal aan boord De gesproken taal aan boord is Engels
Kindvriendelijk Oceania cruises heet gasten van alle leeftijden welkom maar is niet specifiek gericht op kinderen
Aantal schepen 6 schepen in de vaart
Vaargebieden Zomer Alaska, Noord-Europa, Azië Middellandse zee, Canada,
Vaargebieden winter  Azië, Caribbean, Emiraten,Panamakanaal, Zuid Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland, Trans-Atlantisch en Wereldcruises


Oceania Cruises in beeld gebracht

Vergelijkbare rederijen


Kom in contact met Bucketlist Travel