Geniet van pure luxe bij Bucketlist Travel


Genieten van een cruise in extreme luxe, wie wil dat nu niet? Bucketlist Travel helpt jou op een persoonlijke manier met het boeken van jouw volgende luxe cruise. Een cruise op 1 van de luxe rederijen die Bucketlist Travel aanbiedt is een beleving opzich. De schepen zijn voorzien van prachtige suites, teakhouten dekken en het duurste servies. De kwaliteit van het eten aan boord is op Michelin sterren niveau, Deze luxe gepaard met Franse Chateau wijnen maken je dinerbeleving compleet. jouw persoonlijke butler aan boord zorgt ervoor dat jouw cruise vanaf dag 1 een ervaring wordt om nooit te vergeten!

Samen bekijken we welk luxe schip en vervoersmiddel bij jou wensen past zodat je met een gerust gevoel op de vakantie van je dromen kunt. De service van Bucketlist Travel stopt niet zodra je cruise geboekt is, Rick van Bucketlist Travel staat 7 dagen per week klaar voor al uw vragen voorafgaand en tijdens uw reis. Dat is de service waar Bucketlist Travel voor staat.

Wacht niet langer met het plannen van jouw volgende luxe cruise vakantie, waar ook ter wereld, en laat Rick van Bucketlist Travel contact met je opnemen voor een passend en verrassend aanbod! Het fijne van een cruise boeken bij Bucketlist Travel is dat je er extra service en uitgebreide kennis bij krijgt zonder er extra voor te betalen. Heb jij cruise wensen met een specifieke rederij of ben je er nog niet helemaal uit, neem dan contact op met Rick en laat jouw cruise dromen werkelijkheid worden!

 
Blijf in contact met Bucketlist Travel