Princess Cruises


Een onvergetelijke cruise ervaring

Princess Cruises staat bij veel mensen bekend als ‘The Love Boat’ maar deze fantastische rederij is dat predicaat inmiddels ontgroeit. Princess Cruises verrast je continu met de uitmuntende service aan boord en de onvergetelijke bestemmingen die de schepen bezoeken. Een cruise met Princess Cruises is een absolute aanrader voor iedereen die van een complete en persoonlijke cruise beleving houdt.

Come Back New

Het motto van Princess Cruises is ‘Come Back New’ en dat maken de schepen van Princess Cruises meer dan waar. De modern ingerichte vloot van Princess Cruises heeft op al haar schepen diverse prachtige (binnen) zwembaden en zelfs een openlucht bioscoop. Daarnaast is het entertainment aan boord zeer divers en voor iedereen geschikt. Op culinair gebied kom je aan boord ook niets te kort. De versbereide maaltijden in het buffet en a-la-carte restaurant laten je watertanden. Wil je wat meer rust opzoeken, dan is dineren in privacy op je balkon is ook mogelijk. Roomservice is bij Princess Cruises namelijk 24 uur per dag inclusief. Een week aan boord van Princess zorgt er dus zonder meer voor dat je jezelf als herboren voelt!

Bucketlist bestemmingen overal ter wereld

Bij Princess Cruises zijn de routes altijd uniek en divers. Iedere route is met zorg samengesteld en doet prachtige bestemmingen aan. In de zomerperiode kun je met Princess Cruises je hart ophalen in Noord Europa, de Middellandse Zee, Alaska, de Caribbean en Azië. In de winterperiode vaart Princess Cruises haar bijzondere routes in de Caribbean, Azië, Trans-Atlantisch en een Wereldcruise. Kies je voor een culturele cruise in Japan of toch genieten van de zon in de Paradijselijke Caribbean?

Maak de juiste keuze samen met Bucketlist Travel

Rick van Bucketlist Travel heeft erg veel ervaring met het aanbieden van Princess CruisesSamen komen we dus gegarandeerd tot een perfecte Princess Cruises vakantie die aan al jouw wensen voldoet! Bucketlist Travel helpt je bij het maken van diverse keuzes zoals vervoer, type hut, drankenpakketten en natuurlijk de vele excursies die beschikbaar zijn op de bestemmingen.


Princess Cruises Bevindingen van Bucketlist Travel
Sterrenniveau Oudere schepen: 4 sterren - Nieuwe schepen: 4,5 sterren
Verzorging Volpension, dus inclusief ontbijt, lunch, diner en verschillende extra maaltijdopties
Restaurants Ieder Princess Cruises schip heeft zowel A-la-Carte, buffetrestaurants en roomservice die zijn inbegrepen in de prijs, daarnaast zijn er specialiteitenrestaurants te bezoeken tegen een extra betaling
Drankenpakketten Er zijn verschillende drankenpakketten beschikbaar bij Princess Cruises, de prijzen van een all-inclusive pakket starten op ongeveer $60 per dag. 
Fooien Niet inbegrepen: De bijkomende kosten c.a. $14,50 per persoon per nacht. 
Taal aan boord De gesproken taal aan boord is Engels
Kindvriendelijk Princess Cruises heet gasten van iedere leeftijd welkom maar is niet specifiek gericht op kinderen. Op verschillende schepen is er wel een kinder activiteitenprogramma beschikbaar
Aantal schepen 15 schepen
Vaargebieden Zomer Noord-Europa, Middellandse zee, Alaska & Amerikaanse Oostkust + Canada, Caribbean en Hawaii
Vaargebieden winter Caribbean, Azië, Australië en Nieuw Zeeland, Zuid Amerika, Panamakanaal, Hawaii, Antarctica, Trans-Atlantisch & Wereldcruises


Princess Cruises in beeld gebracht

Vergelijkbare rederijen


Kom in contact met Bucketlist Travel