Stille Zuidzee & Hawaii


Verborgen juwelen in de Pacific

De eilanden in de Stille Zuidzee zijn misschien wel 1 van de meest afgelegen tropische paradijzen op aarde. Midden in de grootste oceaan vind je spierwitte zandstranden, azuurblauwe zeeën en wuivende palmbomen. Niet voor niets worden de eilanden hier zoals Fiji, Tahiti en Bora Bora gezien als absolute bucketlist bestemmingen. Naast de prachtige natuur boven water kun je ook kennis maken met de kleurrijke onderwaterwereld. De wateren van de Stille Zuidzee rondom Frans-Polynesië bevatten enkele van de mooiste koraalriffen. Ook op cultureel vlak kom je niets te kort tijdens deze reis. Maak kennis met de lokale bewoners en hun Polynesische gewoontes. Enkele resort rederijen zoals Carnival Cruise Line, Holland America Line, Royal Caribbean en Princess Cruises maar ook luxe rederijen zoals Paul Gaugain, Windstar Cruises en Oceania Cruises laten je proeven van deze tropische bounty eilanden in de Pacific.

Cruises naar Frans-Polynesië en Hawaii zijn vanwege het Prettige, tropische klimaat jaarrond beschikbaar. De zomerperiode op het zuidelijke halfrond loopt van november t/m maart waardoor je in dit seizoen het meeste cruises hebt.

Een cruise in de Stille Zuidzee start vaak op 1 van de eilanden, zoals Honolulu (Oahu), Tahiti of Fiji. Het is ook mogelijk om een cruise naar Frans-Polynesië te starten in Sydney. Vliegen naar sommige van deze bestemmingen is niet gemakkelijk maar Bucketlist Travel helpt je bij het maken van de beste keuze van vertrekhaven, vliegtickets, rederij en route!


Enkele hoogtepunten de Stille Zuidzee


Fiji wordt gezien als het hart van de Pacific. De eilandengroep bestaat uit 333 tropische eilanden die stuk voor stuk als romantische droombestemmingen te boek staan. Fiji is 1 van de eerste gebieden ter wereld waar een nieuwe dag begint. De eilandengroep Fiji is ontstaan uit vulkanische grond en bevatten prachtige koraalriffen en truquoise gekleurde lagunes. Fiji is dan ook het bezoeken meer dan waard!

Waarom zou je genoegen nemen met het zien van slechts 1 eiland tijdens je vakantie naar Hawaii terwijl je ook met een luxe cruise meerdere unieke Hawaiiaanse eilanden kunt bezoeken. Hawaii is echt een bestemming waar je direct verliefd op wordt. De betoverende schoonheid van de groene bergen en vulkanen zijn uniek om te bekijken vanaf het bovendek en ook een bezoek aan 1 van de watervallen die de eilanden rijk zijn is een must. Laat je onderdompelen in de Spirit van Aloha!

Het eilandenrijk van Frans-Polynesië wat behoord tot het Franse overzees gebied bestaat uit 118 eilanden waarvan er 67 bewoond zijn. Enkele van de meest bekende eilanden zijn Tahiti & Bora Bora. Een bezoek aan Frans-Polynesië is als een bezoek aan het paradijs. De schitterende eilanden met talloze bounty stranden heten je welkom in de Polynesische cultuur.


3 uitgelichte Stille Zuidzee Cruises

De Stille Zuidzee in beeld gebracht

Vergelijkbare vaargebieden


Kom in contact met Bucketlist Travel